“Cool restaurang med godkänd mat!”
Omdöme om Occo Restaurant

Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs 2 augusti 2024 från mobil enhet

Magisk atmosfär och omgivning beläget i en gammal kyrka. Otroligt trevlig personal och bra service. Vi var däremot inte helt nöjda med maten med tanke på priset. Allt var gott och inget större att klaga på gällande smaker. Men för det höga priset som restaurangen har så hade vi förväntat oss mer. Tips är att gå hit under restaurangens ”låg säsong” dvs. sommaren. Lite folk, maten kom snabbt och servitörerna hade mycket tid att lägga på sällskapet. Överlag en bra upplevelse!

Datum för besöket: augusti 2024
Tack Emmie N
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 5 juni 2024 från mobil enhet

Var här på erbjudande från Amex. Avsmakningsmenyn ingick då. Det var så mycket mat och allt var så gott så jag har inte varit så mätt på länge. Kan absolut rekommendera alla att gå hit om du är hungrig på god och vällagad mat.

Datum för besöket: mars 2024
Tack 628sofias
Omdömet skrevs 2 maj 2024

Fantastisk lokal och välslipad personal. Valde smakmenyn med meze för 399:-
Helt okej, men inget extra och kändes inte alls prisvärt tyvärr. En liten Pirog, två typ vårrullar, en mindre korv, några röror, potatiskuber, ett par mindre bröd, en kall kycklingröra... Varit där förr (på Drottningtorget) och då har maten varit supergod. Att de dessutom tog 50:- för en karaff kranvatten trots att vi beställde annan dryck var inte okej. Istället för att berätta om en positiv upplevelse blir det tyvärr tvärtom.

Datum för besöket: april 2024
Tack N3530RJanna_
Omdömet skrevs 14 april 2024

Allt hade varit bra om inte personalen varit otrevlig. När vi stod vid baren för att bestämma sig om vi ska sätta oss ned tyckte personalen vi behövde flytta på oss för att två personer ville sitta där. Vi något tillfälle till blev vi flyttade och tillsagda att vi ska hålla den tiden vi var bokade för.
Sådana problem som uppstår i alla restauranger kräver att man vet hur man ska handskas med dem så att människor inte tar illa vid sig.
När en grupp av respektabla personer som kan betala för sig kommer till ett ställe där de blir hunsade, är det ett tecken på att personalen behöver lära sig ett och annat.
Så nu, när jag planerar att boka en stor jubileumskalas kommer jag att välja ett annat ställe.
För övrigt var maten, miljön och belly dancer mycket underhållande och höll hög nivå.

Datum för besöket: februari 2024
Tack Pioneer19552287536
Omdömet skrevs 6 april 2024

Personalen kan vara bland den mest otrevliga och minst hjälpsamma jag varit med om. Jag är chockad över hur man kan vara så inchalant gentemot kunder. Jag har aldrig lämnat ett omdöme innan men var tvungen att skapa ett konto pågrund av denna upplevelse. Avråder alla att besöka occo pågrund av deras personal.

Datum för besöket: april 2024
Tack Johan R

Resenärer som tittade på Occo Restaurant tittade också på

Besökt Occo Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt