tx410
Landskrona kommun, Sverige

Ok för en natt

3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 20 apr. 2024från mobil enhet
Väldigt litet rum. Ska man bara stanna en natt i väntan på att flyga ut tidigt på morgonen så är det okej. Annars känns det mer som ett hostel.
Rent och fräscht och trevlig personal. Fri parkering är också ett plus. Känns som att man lever på att det inte finns några alternativ här.
Datum för vistelsen: april 2024
    860 kr
23.4 km från Sturup Airport Hotel
Visa fler hotell i Malmö
Omdömet skrevs 17 april 2024 från mobil enhet

Fint bemötande vid ankomst. Fina, men ngt små rum. En restaurang som överträffade mina förväntningar med en bred meny.
Fin pool.
Möjlighet till att även sitta utomhus finns, med både solsängar och ”vanliga trädgårdsmöbler ”
Rekommenderas!

Datum för vistelsen: april 2024
Restyp: Reste ensam
Tack Lenajon
Omdömet skrevs 22 oktober 2023 från mobil enhet

Ett hotell med bra läge. Ganska små rum, men rent och fräscht. Det funkar perfekt för övernattning en eller ett par nätter. Bra frukost och väldigt nära flygplats och flygbuss . 5-10 minuters promenad. Finns även utomhuspool. Familjärt hotell

Datum för vistelsen: oktober 2023
Restyp: Reste i arbetet
Tack IngridJ181
Omdömet skrevs 2 juni 2023 från mobil enhet

+ trevlig och duktig personal på hotellet
+ Bra mat ifall man är sugen på kvällsmat
+ väldigt bra läge om man ska åka med flyget tidigt på morgonen.
+ Väl städat rum som innehöll allt man behöver.
+Fanns Dart, biljardbord ifall man är uttråkad
+men även bastu och gym.

-Gymmet var väldigt litet och har inte allt som behövs. Men ifall man bara vill träna sin kondition så funkar det.

-Frukosten var inte jättebra tidigt på morgonen när vi skulle åka iallafall.

- lite gammalt och skulle kunna renoveras lite.

Datum för vistelsen: maj 2023
Tack Navigator66521572644
Omdömet skrevs 15 oktober 2022 från mobil enhet

Rena och fräscha rum. Dock ganska små rum. Jag bodde för i samband med en utbildning, så jag kom sen och gick upp tidigt. Perfekt boende för detta , alt om man ska med ett tidigt flyg. Promenadavstånd till flygplatsen. Finns även en utomhuspool. God frukost

Datum för vistelsen: oktober 2022
Restyp: Reste i arbetet
Tack IngridJ181
Omdömet skrevs 28 november 2021

Bott på hotell otaliga gånger i världen. Har aldrig någonsin varit med om att bli så dåligt bemött av hotellpersonal, ett bemötande som starkt påverkade hela vår vistelse negativt. Ett jotell helt utan kundservice. Bokar en natt via hotells.com där det framgår att man ska kontakta hotellet vid soeciella önskemål. Skickar önskemål om tidigare incheckning. Får svar av hotellet 7 dagar senare, dvs dagen innan att det fungerar MEN mot FULL kostnad för 1 hel natt till. I diskussion via tel framgår av representanter för hotellet att rummet finns ledigt innan men att man av principskäl har bestämt sig för att begära betalt för 1 hel natt istället för en extra kostnad för extra timmar. På plats samma dag anländer man och barn med flyg. Frågar igen vänligen om de kan få checka in tidigare. Får åter svar att rummet står tomt, att det går bra mot en helt orimlig kostnad dvs för 1 HEL natt till, trots att de inte var på hotellet dagen innan. Ber att få prata med chef och ska få göra det. Får efter en stund veta att chefen inte vill prata och att det är betalning för 1 HEL natt till som ska betalas. Frågar från när man kan checka in tidigare mot en extra kostnad och inte 1 hel natt. Får svar att det är incheckning kl. 15 och utcheckning kl 12 som gäller. Ges aldrig möjlighet att checka in tidigare mot en extra kostnad mer än för orimlig kostnad av 1 HEL natt till, utan tvingas boka bil som kör oss från hotellet till annan plats. Rekommenderar inte hotellet.

Datum för vistelsen: november 2021
1  Tack Z3008GMleonieb
Per Jonsson, Hotelldirektör på Sturup Airport Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 5 april 2022

Hej,
Tack för att du tagit dig tid att kommentera kring vår gästservice. Det har varit en utmanade tid under pandemin och jag förstår att svarstiden inte är acceptabel men i detta fallet har ärendet trillat mellan stolarna.
Vad gäller tidig incheck så finns det många variabler i vår bransch. På vårt hotell håller vi nu på att sätta standards på vad det kan kosta vid tidig incheck. Det är klart en stor skillnad att komma på morgonen när incheck är kl 15 kontra någon timme. Samma gäller vid sen utcheck. Personligen tror jag på en flexibilitet där vår personal har mandat att bedöma från dag till dag. Sen är frågan vad är en rimlig kostnad?
Jag hoppas att ni ger oss en ny chans att få visa upp oss från en bättre sida
Med vänlig hälsning
Per Jonsson