Det här det finaste ställe i Västra Hamn som finns, med duktigt personal service. Såg att någon var missnöjd men kändes som att den person pratar om eget misslyckande som den projicerar på andra samt kräver som att de är de enda gäster och minst sagt kung/drottning rättare sagt för att det handlade om en kvinna.
Här är jag ofta och kan bara säga att det finns inget bättre ställe i Västra Hamn. Man kan fråga sig som gäst också vem är du? Pratar du om dig själv?
I och med att det har kommit nya ägare så är det det mest trevligaste personal som finns och de gör så gott de kan. 99% gäster är super nöjda och vem kan tillfredsställa alla? Å andra sidan Västra Hamn gäller som ett fint område men om man ser på restauranger hur många är som klarar sig i längden att överleva? Dyra hyror ... Hörde en gång när jag vad där, kvinnor som pratade med ägarinna och alla de krav som de villa ha i restaurangen och som vi vet det finna bara en liten restaurang i Malmö som har Michelin stjärnor. Och vi vet vad kostar det bara att reservera en plats där...1000 kr/per reservation och väntan i en månad. Vill du ha den lyxigaste så välj den.
För de andra som projicerar sitt eget liv rekommenderas att de öppnar själva egen restaurang och ställer upp.
Porto är det finaste och bästa restaurang som Västra Hamn har. Tack