“Som mitt extra vardagsrum :-)”
Omdöme om Porto Gastrobar

Porto Gastrobar
Rankad som nr 48 av 1 220 Restauranger i Malmö
Restauranginformation
Omdömet skrevs 2 augusti 2024

Bra läge, trevlig atmosfär, god service och mycket god mat 🙏
Hundar är välkomna (om de är snälla).
Finns i Västra Hamnen i Malmö.

Datum för besöket: juli 2024
    • Atmosfär
    • Mat
Tack Anders M
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 31 oktober 2023

Det här det finaste ställe i Västra Hamn som finns, med duktigt personal service. Såg att någon var missnöjd men kändes som att den person pratar om eget misslyckande som den projicerar på andra samt kräver som att de är de enda gäster och minst sagt kung/drottning rättare sagt för att det handlade om en kvinna.
Här är jag ofta och kan bara säga att det finns inget bättre ställe i Västra Hamn. Man kan fråga sig som gäst också vem är du? Pratar du om dig själv?
I och med att det har kommit nya ägare så är det det mest trevligaste personal som finns och de gör så gott de kan. 99% gäster är super nöjda och vem kan tillfredsställa alla? Å andra sidan Västra Hamn gäller som ett fint område men om man ser på restauranger hur många är som klarar sig i längden att överleva? Dyra hyror ... Hörde en gång när jag vad där, kvinnor som pratade med ägarinna och alla de krav som de villa ha i restaurangen och som vi vet det finna bara en liten restaurang i Malmö som har Michelin stjärnor. Och vi vet vad kostar det bara att reservera en plats där...1000 kr/per reservation och väntan i en månad. Vill du ha den lyxigaste så välj den.
För de andra som projicerar sitt eget liv rekommenderas att de öppnar själva egen restaurang och ställer upp.
Porto är det finaste och bästa restaurang som Västra Hamn har. Tack

Datum för besöket: oktober 2023
    • Atmosfär
    • Mat
Tack SonjaG2810SG
Omdömet skrevs 9 september 2023

Fantastisk goda förrätter, huvudrätt samt efterrätt. Trevlig personal samt fin lokal. Rekommenderar starkt detta ställe. Jag åt entrecote samt räkorna och chèvre. Billigt jämfört med priserna vi är vana med i Stockholm.

Datum för besöket: september 2023
1  Tack Dilanasto
Omdömet skrevs 22 juli 2023

Bästa tonfisken jag ätit! Otroligt gott! Nästa gång jag kommer ska jag testa paellan som också ska vara väldigt bra.

Datum för besöket: juli 2023
1  Tack Eva B
Omdömet skrevs 5 maj 2023 från mobil enhet

Paellan är fantastisk. Bättre än i Spanien. Mycket prisvärt. Servicen utmärkt. Personalen mycket trevligt. Väl värd ett besök.

Datum för besöket: maj 2023
1  Tack Passenger48209851702

Resenärer som tittade på Porto Gastrobar tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län

Besökt Porto Gastrobar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt