Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastiskt i Malmö”
Omdöme om Paddy's Restaurang

Paddy's Restaurang
Rankad som nr 29 av 973 Restauranger i Malmö
Prisklass: 7 US$ - 28 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Barhäng
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs 16 mars 2017 från mobil enhet

Här har de tänkt på allt. Blir glad i sinnet. Gin, vin, mustasch och pinchos allt i världsklass. Ett måste besök i Malmö.

Datum för besöket: mars 2017
1  Tack l0tta64
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (508)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

111115 av 509 omdömen

Omdömet skrevs 12 mars 2017 från mobil enhet

Var för första gången på vin&ginbaren o det var ett mysigt ställe med fantastisk personal och goda drinkar. Rekommenderas!

Datum för besöket: mars 2017
Tack 525christina
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 mars 2017 från mobil enhet

Vi startade med lite att dricka och några pintox inne på Vin & Ginbaren. Där blev vi serverade av en fantastiskt trevlig herre vid namn Anders. Det är precis 'sådana' som dig Anders som gör att man gärna återkommer!! Tack! Vi gick sedan över till Paddys och åt en smarrig middag bestående av skaldjursburgare.

Datum för besöket: mars 2017
Tack jennyhanss0n
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 mars 2017

Man kan sitta ner och ha en dialog med goda vänner. Ta något gott i baren och senare även dansa till liveband. Mycket folk och trevlig stämning. Gillar helheten, att kunna sitta på innergården även under vintertid utan att frysa. Toppen.

Datum för besöket: mars 2017
2  Tack AnnalenaC70
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 februari 2017 från mobil enhet

En mycket bra restaurang och bar för alla tillfällen!! Glöm inte att prova deras Ginbar som är superbra!!

// Martin Krull

Datum för besöket: februari 2017
Tack MartinK1354
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Paddy's Restaurang tittade också på

 

Besökt Paddy's Restaurang? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt