Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer tittar på det här hotellet
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
86 US$
Se erbjudande
Expedia.com86 US$
Hotels.com86 US$
Priceline86 US$
Travelocity86 US$
FindHotel86 US$
Etrip96 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 164)
Filtrera omdömen
1 164 resultat
Medlemsbetyg
335
441
253
92
43
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
335
441
253
92
43
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 1 164 omdömen
Omdömet skrevs 12 maj 2022

Supercentralt med gångavstånd till det mesta. Lyxig frukost med stort utbud av glutenfritt, laktosfritt. Bra service o trevlig personal. Bastu. Rummet var lite litet men klart prisvärt. Vi kommer tillbaka

Datum för vistelsen: mars 2022
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack sandokrusen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 maj 2022

Bra hotell med bra läge nära P-hus, shopping o restauranger mm.
Vi glömde ett par solglasögon på rummet men personalen hade tagit hand om dem. Så det var bara att hämta på vägen hem ifrån Skåne.
Vi kommer gärna hit igen.

Datum för vistelsen: april 2022
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack bwiklu965217
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 maj 2022

Rummet var av minsta laget och något slitet men och andra sidan ganska billigt. Läget är toppen dock, mitt i centrum men närhet till tåg samt shopping och restauranger. Frukosten var god dock var det svårt att hitta plats att sitta.

Datum för vistelsen: april 2022
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack angeliqadalhager
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Christoffer Berggren, Hotelldirektör på ProfilHotels Garden, svarade på det här omdömetSvarade 4 maj 2022

Hej och tack för din feedback. Vi ser också vårt hotell som ett prisvärt alternativ. När beläggningen är som högst kan det vissa tider på morgonen vara begränsat med lediga platser men vi jobbar på att utöka platstillgången på ett smidigt sätt.

Mvh Christoffer

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 april 2022

Ett helt okej hotell med närhet till mycket. Utnyttjade aldrig trädgården men kan tänka mig att det är mysigt på våren/sommaren. Bra frukost som erbjöd mycket och stora tekoppar som man aldrig får på hotell annars.

Datum för vistelsen: april 2022
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack eperss147189
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel Garden Malmö, Guest Services / Front Office på ProfilHotels Garden, svarade på det här omdömetSvarade 26 april 2022

Hej!

Stort tack för er recension!
Ni är varmt välkomna hit igen.

Med vänliga hälsningar,
Jasmina
Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 april 2022

Hotellet håller en mycket hög standard till ett pris som är fantastiskt i förhållande till övriga hotel i Helsingborg. Dessutom ingår frukosten i priset. Enkelrum 720 inkl frukost , enkelrummet var ett dubbelrum, inkl soffa o fåtölj.

Datum för vistelsen: april 2022
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack johanssonacg46
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel Garden Malmö, Guest Services / Front Office på ProfilHotels Garden, svarade på det här omdömetSvarade 26 april 2022


Hej!

Stort tack för er recension!
Ni är varmt välkomna hit igen.

Med vänliga hälsningar,
Jasmina
Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen