Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
94 US$
Se erbjudande
Expedia.com
104 US$
Se erbjudande
Destinia.com
91 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-07-09
Hotels.com104 US$
Priceline104 US$
Travelocity104 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (897)
Filtrera omdömen
897 resultat
Medlemsbetyg
357
374
120
34
12
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
357
374
120
34
12
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 897 omdömen
Omdömet skrevs 11 april 2022

Fint hotell med mycket centralt läge och en fin restaurang väg iväg . Lätt att hitta. Parkerings möjligheter . Så var frukosten mycket superb.
Vi återkommer gärna till detta ställe . Malmö är en fin stad att promenera i

Datum för vistelsen: april 2022
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Börje P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Christina Norén, Other på Best Western Plus Hotel Noble House, svarade på det här omdömetSvarade 14 april 2022

Tack snälla för att ni valde att bo hos oss och för att du tog dig tid att skriva om din upplevelse från när ni bodde hos oss.
Så roligt att läsa att ni hade det bra hos oss.

Varmt välkomna tillbaka en annan gång.

Med vänlig hälsning

Christina Norén
Kvalitetsansvarig

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 april 2022

Vi köpte övernattning besök i Fannys sagovärld med våra barnbarn. Blev mycket besviken rummet. Då vi var 4 personer, 2 vuxna och 2 barn 6 år. Rummet litet och en liten 2 delad dubbel säng samt extra säng
För att få ett familjerum fick vi betala extra, vilket vi trodde ingick. Lite av atmosfären försvann i och med byte av rum samt stressa till sagovärld. Ingen förståelse i receptionen. Det var bara att betala.

Datum för vistelsen: april 2022
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack anitaengberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Christina Norén, Other på Best Western Plus Hotel Noble House, svarade på det här omdömetSvarade 6 april 2022

Anita,
Tack för att du tog dig tid att skriva och berätta om er upplevelse när ni bodde hos oss. Väldigt tråkigt att höra att vi inte uppfyllde era förväntningar och att ni inte kände att ni möttes med förståelse i receptionen. kan bara beklaga detta.

Hoppas ändå att vi får möjligheten att välkomna er tillbaka en annan gång och att då upplevelsen blir bättre.

Med vänlig hälsning
Christina Norén
Kvalitetsansvarig

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 mars 2022

Fantastiskt bemötande när vi tvingades avboka pga familjeomständigheter! När du får ett fint bemötande i svåra stunder är de värda subbelt så mycket. Vi kommer garanterat att bo här varje gång vi besöker Malmö.

Datum för vistelsen: mars 2022
Restyp: Reste med familjen
Tack ingelaz
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Christina Norén, Other på Best Western Plus Hotel Noble House, svarade på det här omdömetSvarade 6 april 2022

Hej,

Tack för din återkoppling. Ni är så välkomna!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 mars 2022

Mycket trevligt hotell med utmärkt service. Parkering i närheten Bra läge för shopping restauranger promenader i parker. 10-15 minuters gångväg till/från Centralstation med tanke på Öresundstågen till Danmark

Datum för vistelsen: mars 2022
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack kentharaldsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Christina Norén, Other på Best Western Plus Hotel Noble House, svarade på det här omdömetSvarade 30 mars 2022

Kent,

Tack snälla för att ni valde att bo hos oss och för att du tog dig tid att skriva några rader om er upplevelse om hotellet.
Så roligt att se att ni var nöja.

Vi blir alltid glada för våra gästers synpunkter, på så sett vet vi vad vi ska fortsätta att jobba med och vad som kan göras annorlunda.

Hoppas att vi ses snart igen. Ni är varmt välkomna tillbaka!

Med vänlig hälsning

Christina Norén
Kvalitetsansvarig

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 mars 2022

Dålig luft på rummet. Tvåldispensrarna var väldigt svårhanterliga och min mamma som har reumatism kunde inte använda den själv utan jag fick hjälpa till. Frukosten var bra. Hotellet är bra beläget mitt i centrum.

Datum för vistelsen: mars 2022
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Marika B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Christina Norén, Other på Best Western Plus Hotel Noble House, svarade på det här omdömetSvarade 30 mars 2022

Marika,

Tack för att ni valde att bo hos oss och för att du även här tog dig tid att skriva och berätta vad ni tycker om vårt hotell.

Jag har fört din synpunkt vidare till vår leverantör av tvål och schampo. Hoppas att detta resulterar i att förpackningen blir lite smidigare att använda.

Hoppas att vi ses snart igen. Ni är hjärtligt välkomna tillbaka!

Med vänlig hälsning

Christina Norén
Kvalitetsansvarig

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen