Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Familjärt och super gott”
Omdöme om Di Penco AB

Di Penco AB
Rankad som nr 39 av 969 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Det är verkligen skillnad på färskpasta & färskpasta. Super gott; jätte trevlig personal och känns riktigt familjärt och välkomnande. Delikatessen är verkligen toppen med massor av godsaker. Fantastiskt gott med en riktig kaffe latte!
Hit kommer jag garanterat flera gånger!

Datum för besöket: mars 2018
Tack pempelempe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (222)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1721 av 222 omdömen

Omdömet skrevs 22 januari 2018 från mobil enhet

Lika gott som alltid, vilka portioner gott, prisvärt och trevlig personal! Desserterna är farligt goda

Datum för besöket: januari 2018
1  Tack Irenemalm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 december 2017 från mobil enhet

Mätt, nöjd och lycklig. Tack! Ligger osynligt men när man väl kommit ner i restuarangen känner man att man är i Italien. Kallt, avskalat med fokus på smakerna. Varm och härlig personal.

Datum för besöket: december 2017
1  Tack 723_sat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 november 2017

Hit går vi med jobbet några gånger om året och vi är alltid nöjda, härligt med högljudda italienare som jobbar undan, snabbt, smidigt och serverar mycket god pasta.Ett av Malmös trevligaste ställe att luncha på trots att det ligger nere i en källare :)

Datum för besöket: november 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack natten1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 november 2017

Alltid välsmakande pasta med olika alternatiiv på denna mysiga kvarterskrog. Lätt att missa när man går förbi (ligger en trappa ner), men väl värt ett besök.

Datum för besöket: juni 2017
Tack Frosten1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Di Penco AB tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 
Malmö, Skåne län
 
Malmö, Skåne län
 

Besökt Di Penco AB? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt