qvix2024

Bra och familjevänligt

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 19 aug. 2024
I det stora hela var allt bra, barnvänligt med inomhus pool och spelrum, trevlig och hjälpsam personal både i receptionen och vid frukosten. Bra frukost och god middag, lite dyr middag. Men rummet var alldeles för varmt, gick inte att sova. Fönstret kunde man inte öppna helt heller och två vanliga fläktar hjälper inte, man behöver AC och bättre ventilation. Tyvärr skulle jag nog välja ett annat hotell på sommaren som har AC. Synd för det var annars ett bra hotell. Dom varma rummen drar ner betyget.
3,0 av 5 bubblorStandard
2,0 av 5 bubblorRum
3,0 av 5 bubblorLäge
2,0 av 5 bubblorRenlighet
4,0 av 5 bubblorService
2,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som har skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
4.4 km från Scandic Segevång
    730 kr
  • Algotels
Visa fler hotell i Malmö
Omdömet skrevs 13 augusti 2024

Personal bra, frukost bra, pool bra när det är öppet! 2 av 4 dagars vistelse var den stängd trots bokade tid och ingen information om att den är stängd! Man fick veta det vid receptionen när man skulle hämta nyckel dit! Dålig luft i rummet samt inga riktiga fläktar för att få någon form av flöde på det!

Datum för vistelsen: juli 2024
Tack khosrowrad
Scandic Segevång, Other på Scandic Segevång, svarade på det här omdömetSvarade 15 augusti 2024

Hej!

Tack för din feedback.

Vi beklagar att poolen var stängd så pass mycket som den var, vi kan tyvärr aldrig förutse när poolen väl måste stängas då olyckor kan ske och vi tar tester på poolens vatten varje morgon.

Vänligen, Scandic Segevång

Omdömet skrevs 12 augusti 2024

Stort plus för ett mycket barnvänligt hotell där barnen kunde sysselsätta sig med många olika saker.
Bra frukost med stort utbud.
Minus för att det som kallas drink bara är en vanlig alkoläsk som hälls upp i glas, vilket de tar 150kr för! När vi påpekade detta var svaret att det var så de hade fått direktiv att göra.

Tack Ebbis19
Omdömet skrevs 11 augusti 2024

Hotellet är OK med utomhusbad, fotbollsplan, volleybollplan precis bredvid. Men ingen AC på rummet så på sommaren kan det bli varmt. Tyvärr går det inte att öppna fönstret ordentligt för att vädra ut, kan bara öppna en bit.

Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack mikael9909
Omdömet skrevs 8 augusti 2024

Personalen är trevlig och så, men vad hjälper det nr rummet är en bastu? Säkert över 30 grader, inte kunnat sova alls. Bo inte här på sommaren.

Förslag: installera AC eller markiser. Tillåt att fönstret öppnas helt. Öka ventilationen. Den lilla fläkten på rummet hjälper inte.

Tack 561 007
Marie Nilsson , Other på Scandic Segevång, svarade på det här omdömetSvarade 10 augusti 2024

Hej!

Tack för din feedback.

Vi beklagar verkligen att du fick denna upplevelsen, självklart är det inte det vi strävar efter.

Vi ska föra din feedback vidare och se vad vi kan göra.

Vänligen, Scandic Segevång

Omdömet skrevs 4 augusti 2024

Trevlig personal, bra laddmöjlighet för bilen.
Dock ingen ac på rummet, endast en portabel bordsfläkt. Gick endast öppna fönstret en glipa i överkant. Väldigt varmt i rummet mitt i juli! Golvvärmen gick på fullt i badrummet, gick ej att stänga av. Väljer ett annat hotell nästa gång om de är högsommar med hela familjen. God frukost

Datum för vistelsen: juli 2024
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels