Alla gången jag gått på finrestaurang i denna klass har det varit en förrätt som jag upplevt i princip exploderat i munnen av smak. Detta hände inte på Vollmers.
Det tyckte jag till en början var lite synd, men sedan insåg jag en sak. Alla gånger som det hänt så har alla rötterna som kommit efter upplevts som lite av ett antiklimax. Om höjdpunkten kommer redan under förrätterna så är det en ganska lång nedförbacke som väntar.
Den upplevelse jag fick här var en av perfekt jämn klass. Varje rätt hade sin subtila egna karaktär, men lämnade utrymme för nästa rätt att ta sin plats och visa sin egenart.
Så även om jag är ett stort fan av smakexplosioner, så kan jag inte annat än vara djupt imponerad av vad som helt klart var den mest tekniskt fulländade helmiddagen jag någonsin ätit. Och helt ärligt, o jag vill ha en rätt som är en smakexplosion, så är det ju bättre att leta upp en á la carte krog istället.
Sedan var det lite rörigt med serveringen i början. Det faktum att vi hade fyra anmälda specialkoster på ett sällskap på fyra kan förstås ha bidragit, men så komplicerade var de inte och två av dem hade i princip ingen effekt på menyn.
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.