Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (986)
Filtrera omdömen
986 resultat
Medlemsbetyg
473
336
121
42
14
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
473
336
121
42
14
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
5257 av 986 omdömen
Omdömet skrevs 27 april 2018

Hotellet har en mysig atmosfär, väldigt trevlig personal och förmodligen den bästa frukostbuffén jag någonsin har ätit. Hotellet ligger centralt och bra och jag kan verkligen rekommendera detta ställe.

Datum för vistelsen: april 2018
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Tallman196
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Temperance21133, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Temperance, svarade på det här omdömetSvarade 2 maj 2018

WOW! Tusen tack för fantastisk återkoppling. Det är bara så gott att höra att ni haft det bra. Framförallt är det extra kul att ni tycker att
frukostbuffen är så bra. Vi instämmer helt. :)

Varmt Välkommen tillbaka.

Hälsningar
Therese

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 april 2018

Mycket nöjd med läget i centrala Malmö och med kvällsmaten som serveras. Det var helt Ok rum, kanske lite litet men man får vad man betalar för. Okomplicerad och serviceinriktad personal, de hjälpte till att dela upp notan mellan olika kort mm

Rumstips: Välj rum mot gården så får ni ett tyst rum
Datum för vistelsen: april 2018
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Wilhelm F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Temperance21133, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Temperance, svarade på det här omdömetSvarade 2 maj 2018

Tusen tack för fin återkoppling. Vissa av våra rum är lite mindre och en del större. Det går bra att ha önskemål om man hittar sitt favoritrum. Finns inget bättre än att höra att vi har okomplicerad och serviceinriktad personal.

Varmt välkommen tillbaka,

Hälsningar
Therese

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 april 2018

Ja som tidigare sagt känns det lite som att komma "hem" när man kommer hit.
Det är dock uppdaterat sedan vi var här sist och det blev mycket fräscht och bra.
Super trevligt.
Läget är superbt, personalen är utomordentligt trevlig, frukost matsalen är kanon mysig den vill man bara stanna kvar i och hänga i.
Även bar rummet har blivit skönt för häng.

Rumstips: gamla delen med tjocka fönster smygar och utsikt mot staden / mysigt inåt gården / helt tyst (smaksak)
Datum för vistelsen: april 2018
  • Restyp: Reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack gosta98
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Temperance21133, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Temperance, svarade på det här omdömetSvarade 11 april 2018

Hej och tusen tack för riktigt bra återkoppling. Vad kul att ni gillar det nya och att ni trivs så bra!
Varmt välkommen tillbaka.

Hälsningar
Therese

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 april 2018

Fantastisk personal. Vad man än frågade om fixade de det. Rent och snyggt, bra frukost. Första gången ett hotell vet hur man gör ägg och bacon. Hotellet ligger väldigt centralt, man kan gå till både affärer, kanalen och olika nöjen som teater, konserter, parker, casino. Billigt att äta lunch ute, då konkurrensen är högre. Även kan man hitta väldigt dyra restauranger men de är faktiskt inte de bästa förutom Johan P, super mat.

Datum för vistelsen: april 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack ireneracke
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Temperance21133, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Temperance, svarade på det här omdömetSvarade 11 april 2018

WOW! Vilken kul läsning. Håller verkligen med om att vi har en riktigt god äggröra. Kanske den bästa :) Hoppas ni provade kvällsbuffen på hotellet också.

Hälsningár
Therese

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 april 2018

Trevligt mysigt hotell med supergod mat!
För varmt på rummet, då fönstret vätter mot baren. AC behövs! Eftersom det finns en relax så borde det finnas morgonrockar. Kaffemaskin är önskvärt.
Istället för blipp till garage, så borde man kunna ordna med en personlig kod, som man får vid bokning av parkering eftersom att det år väldigt svårt att stanna för att ordna med parkering vid ankomst och avgång!

Datum för vistelsen: april 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack davidsA9406DC
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Temperance21133, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Temperance, svarade på det här omdömetSvarade 11 april 2018

Hej och tack för bra och konstruktiv feedback! Vi tar till oss dina inputs och ska se över våra rutiner. Vi är glada över att ni trivts så bra och fått en bra service.

Hälsningar
Therese

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen