Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
97 US$
Se erbjudande
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
92 US$
Se erbjudande
Priceline
97 US$
Se erbjudande
Hotels.com92 US$
Travelocity92 US$
Trip.com109 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 841)
Filtrera omdömen
1 841 resultat
Medlemsbetyg
714
638
319
112
58
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
714
638
319
112
58
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
3439 av 1 841 omdömen
Omdömet skrevs 23 juni 2021

Man är väl bortskämd med att hotellrum ger en lite lyxig känsla, här var sängen bäddad med två små kuddar,påslakanet dubbelvikt på sängen och det såg så trist ut. Rummet ok.
Frukosten basic men inte mer,saknade pannkakor eller våfflor,fruktskivor. Som te-drickare blev jag förvånad över att hitta tepåsar intryckta i hörnet,inga temuggar heller. Nåja,som hyfsat billigt hotell funkade det ju för övernattning med bra läge.

Datum för vistelsen: juni 2021
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Mallanka
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Daniel Tay, Guest Services / Front Office på Comfort Hotel Malmo, svarade på det här omdömetSvarade 24 juni 2021

Kära Mallanka,

Tack för din feedback!

Vi arbetar ständigt med att förbättra oss och tar gärna emot dina synpunkter på vad vi kan göra för att göra det ännu troligare att du rekommenderar oss i framtiden.

Vi hoppas att vi får en möjlighet att överträffa dina förväntningar vid ditt nästa besök!
Daniel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 april 2021

Skön säng och dusch, trevlig personal, centralt läge och det ungdomlig känsla på hotellet. Det som drar ner betyget är att andras dusch (gissar jag att det var) hörs väldigt mycket in i rummet och att man sedan länge glömt att tvätta väggarna i sovrummet. Fläckar av olika saker som runnit ner eller hamnat på väggarna fanns längs väggarna runt sängen och det kändes äckligt. Jag tror inte de är medvetet ostädade utan helt enkelt bortglömda för i övrigt var städningen bra.

Datum för vistelsen: april 2021
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Kristin J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Daniel Tay, Guest Services / Front Office på Comfort Hotel Malmo, svarade på det här omdömetSvarade 24 juni 2021

Kära Kristin J,

Tack för att du tagit dig tid att recensera hotellet.
Vad tråkigt att du är missnöjd med din vistelse. Er feedback är viktig för oss för att vi ska ha möjlighet att kunna förbättra oss.
Vi hoppas ni återkommer och att vi då överträffar era förväntningar.

Daniel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 februari 2021

Alltid nöjd med detta hotell fräscht med bra läge trevlig personal bra frukost och sköna sängar precis det som behövdes för att sova gott har varit många nätter på just detta hotell i hjärtat av Malmö

Datum för vistelsen: januari 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Per W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Daniel Tay, Guest Services / Front Office på Comfort Hotel Malmo, svarade på det här omdömetSvarade 24 juni 2021

Kära Per W,

Tack för att du skrivit ner hur din upplevelse var hos oss.
Vi hoppas att vi ses snart igen hos oss eller på något av våra andra hotell,
Daniel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 januari 2021

Hotellet ligger 500 meter från järnvägsstationen så läget är bra. Det finns flera olika byggnader i hotellet. jag bodde i gamla delen med utsikt mot gatan, och med lite störande trafik tyvärr. Trasiga lampor i rummet, som annars var helt OK. Frukosten intas i trevlig miljö och är god.

Datum för vistelsen: januari 2021
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Michael N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 oktober 2020 från mobil enhet

Supernöjd med hotellnatten här.
Rummet vart fräscht och som förväntat.

Kunde dock haft flera kuddar!! Bara 1 per person vart snålt!!

Frukosten vart till belåtenhet med massvis av urval för alla typer av tycken.

Rekommenderas absolut men packa med en egen kudde

Datum för vistelsen: oktober 2020
Restyp: Reste med vänner
Tack Kompis_julia
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen