“Genuint i hoddorna”

Bla Hoddan
Rankad som nr 13 av 65 Smått och gott i Malmö
Restauranginformation
Omdömet skrevs 1 september 2024 från mobil enhet

Väldigt genuint och trevligt. Vi åt fish o chips som smakade himmelskt, stora filéer och väldigt frasiga. Trevlig personal och snabbt gick det. En perfekt sommarrestaurang.

Datum för besöket: juli 2024
Tack Meander00434887503
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 3 augusti 2024 från mobil enhet

Trevlig personal och snabb service.
Laxtallriken och fisk and chip var fräscha och smakade toppen.
Mysigt och lugn gård som är fantastisk att sitta på vid bra väder!

Datum för besöket: augusti 2024
Tack Anna S
Omdömet skrevs 30 juli 2024 från mobil enhet

Trevlig uteservering när det är soligt!
Vanligt återkommande rätter, stora portioner, minimal service. Du beställer vid disken och efter måltiden förväntas du duka av och sortera din egen disk. Detta format har lantliga anor som inte riktigt passar i stan och särskilt inte för det priset. Alltså, ingen kulinarisk upplevelse, retro service men vi hade tur med vädret….

Datum för besöket: juli 2024
Tack 599lud
Omdömet skrevs 5 april 2024

Trevlig och hjälpsam personal för att inte tala om fantastiskt god mat!
Fish & chips är malmö godaste och med lite fint väder så hittar man inte ett bättre ställe för en öl-lunch :)

Datum för besöket: april 2024
    • Atmosfär
    • Mat
Tack westitude
Omdömet skrevs 6 september 2023

Kanske ett olycksfall. Miljön fantastisk men jag fick den sämsta sillamacka jag någonsin blivit serverad på restaurang, Två tunna eländiga och torra sillbitar på en skiva grovt bröd. Enda tillbehör råa lökringar som dränkts i en majonäsliknande goja med liten bismak av senap. En total paradox att sitta i denna genuina fiskarmiljö och plåga ner något som aldrig borde ha serverats. Ung, vänlig persomal vars dag jag inte hade hjärta att förstöra med klagomål.

Datum för besöket: september 2023
    • Atmosfär
    • Mat
Tack LindbergLimhamn

Resenärer som tittade på Bla Hoddan tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län

Besökt Bla Hoddan? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt