Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En favorit ”
Omdöme om Bastard

Bastard
Rankad som nr 21 av 946 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Kök: Europeiskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Barhäng, Romantiska möten, Större grupper, Särskilda tillfällen
Middagsalternativ: Middag, Sent på kvällen, Bokningar
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Trevlig miljö med goda mat speciellt om man vill ha en fin köttbit perfekt tillagad. Lätt med parkering i området.

Datum för besöket: januari 2020
Tack tbl_5610
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (1 214)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 1 214 omdömen

Omdömet skrevs 6 oktober 2020 från mobil enhet

Mysigt och god, spännande mat. Trevlig personal som ger bra service. Mysig innergård där man kan sitta en bit in på hösten.

Datum för besöket: oktober 2020
Tack emiliagabriella
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 september 2020 från mobil enhet

Fantastisk kväll på bastard . Galet bra restaurang . Kanonservice . Maten får full pott , de har fått ihop smakerna precis som de ska va .
Vi tog 5 rätters som kocken valde . Allt va sååå gott .
Bästa råbiffen jag ätit . Man ville inte den skulle ta slut .
Vinet vi fick rekommenderat till va oxå 10 poängare .
Detta va absolut inte sista gången jag va där .

Datum för besöket: september 2020
Tack 842stinal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 september 2020

Det är ett stort minus att restaurangen inte hade en espresso maskin och varken havre eller mandel mjölk. Maten var smaklös. Bokstavligen smaklös.

Datum för besöket: september 2020
Tack jasminat887
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 augusti 2020 från mobil enhet

Trevlig personal som informerar om rätterna på ett bra sätt. Mysig stämningsfull uteservering på bakgården. Supergod mat. Rekommenderas att testa kockens val.av meny.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack HeleneL276
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bastard tittade också på

 

Besökt Bastard? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt