Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pizza buffé”

Östergatan No.25 Restaurang & Pizzeria
Rankad som nr 1 av 985 Restauranger i Malmö
Prisklass: 10 US$ - 15 US$
Område: Gamla Staden
Restauranginformation
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs 26 januari 2022

Fantastiskt pizza buffé &trevligt personal &mysigt lokal
Bästa pizzor i Malmö, vi rekommenderar

Datum för besöket: januari 2022
Tack adelej347
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (202)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 202 omdömen

Omdömet skrevs 15 januari 2022 från mobil enhet

Vi åt dagens Lunchbuffé som var helt ok men ingen wow känsla som vi förväntade oss med tanke på resturangens ranking här på TripAdvisor. Pizzorna hade god smak på pizzabottnen så skulle vi äta här igen hade vi bara satsat på pizza. Vi provade på lasagne och lite annat som fanns på lunchbuffen men det smakade inte jättemycket. Är du pizzasugen så är det prisvärt med god pizzabotten!

Datum för besöket: januari 2022
Tack mian77
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 januari 2022

Bästa pizza i Malmö, och mkt trevligt personal.. samt prisvärt.... ses snart igen. trevlig lokal centralt.

Datum för besöket: januari 2022
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack JanniDKcph
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 januari 2022 från mobil enhet

Mycket folk, förmodligen eftersom att den var så bra. Extremt god mat, underbar personal, helt magisk atmosfär, och väldigt prisvärt. Det fanns pasta, pizza, tillbehör, mm. Pizzan var ej 100% napolitansk, men ändå hög standard. Den var otroligt bra. Mycket nöjd!

Datum för besöket: november 2021
Tack Frans W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 januari 2022 från mobil enhet

Trevlig personal och underbar pizza
Bemötandet perfekt och att vi blev serverade tiramisu till efterrätt trots att tiramisu inte fanns med på menyn

Datum för besöket: januari 2022
Tack Odyssey24914894701
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Östergatan No.25 Restaurang & Pizzeria tittade också på

 
Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 

Besökt Östergatan No.25 Restaurang & Pizzeria? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt