Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Godaste pizzorna!”

Östergatan No.25 Restaurang & Pizzeria
Rankad som nr 1 av 948 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Prisklass: 8 US$ - 12 US$
Område: Gamla Staden
Restauranginformation
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet

Jättegoda pizzor, toppbetyg Överraskad då det var ett enkelt ställe, kommer tillbaka nästa gång vi är i Malmö. Trevlig bagare och servitris⭐️

Datum för besöket: oktober 2020
Tack Challe00
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (136)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 136 omdömen

Omdömet skrevs 20 augusti 2020 från mobil enhet

Vi köpte med oss pizza. Personalen var trevlig och serviceinriktad. Pizzorna var väldigt goda. Vi åt Chevre och kebab. Saknade endast någon form av sallad

Datum för besöket: augusti 2020
Tack charlottes153
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2020

Rekommenderas starkt av både vuxna och barn. Vi åt lunchbuffé. Trevlig och tillmötesgående personal, god och prisvärd mat!

Datum för besöket: augusti 2020
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Hanna198107
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2020

Bästa pizzerian i Malmö! Mycket trevlig personal och bra service, god mat och prisvärt. En av de bästa i Sverige?

Datum för besöket: augusti 2020
Tack SaaaaaaaaM
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2020

Otroligt goda pizzor, vi var 3 personer och alla beställde olika pizzor men de var lika underbara. Sen var personalen också mycket trevlig. Stället är kanske inte så märkvärdigt men maten gör det mycket värt. Garanterat återbesök.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack GranReserva78
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Östergatan No.25 Restaurang & Pizzeria tittade också på

 
Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 

Besökt Östergatan No.25 Restaurang & Pizzeria? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt