Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Östergatan No.25 Restaurang & Pizzeria
Rankad som nr 1 av 975 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Prisklass: 8 US$ - 12 US$
Område: Gamla Staden
Restauranginformation
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs 13 augusti 2020

Bästa pizzerian i Malmö! Mycket trevlig personal och bra service, god mat och prisvärt. En av de bästa i Sverige?

Datum för besöket: augusti 2020
Tack SaaaaaaaaM
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (131)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 131 omdömen

Omdömet skrevs 5 augusti 2020

Otroligt goda pizzor, vi var 3 personer och alla beställde olika pizzor men de var lika underbara. Sen var personalen också mycket trevlig. Stället är kanske inte så märkvärdigt men maten gör det mycket värt. Garanterat återbesök.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack GranReserva78
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2020 från mobil enhet

Mysig lokal. Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Och pizzorna - så sjukt goda! Eller som barnen sa: Det här var den godaste pizza jag har ätit! Bättre betyg än så kan det inte bli.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack Sabina N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2020 från mobil enhet

Fantastiskt mat och en super trevlig personal, vi kommer absolut att äta här många gånger till med familjen.

Datum för besöket: juli 2020
Tack jimmyjwm1975
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2020 från mobil enhet

Fantastisk mat - så väl omhändertagna av mycket trevlig personal. Kocken som gjorde en pizza som var långt över det normala skall ha största ilogen!!

Datum för besöket: juli 2020
Tack thorha34
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Östergatan No.25 Restaurang & Pizzeria tittade också på

 
Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 

Besökt Östergatan No.25 Restaurang & Pizzeria? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt