Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
139 US$
124 US$
Se erbjudande
SPARA 15 US$
Hotels.com
Booking.com
139 US$
124 US$
Se erbjudande
SPARA 15 US$
Kostnadsfri avbokning till den 21-06-27
Boka nu, betala på plats
Expedia.com124 US$
eDreams124 US$
Lol.travel139 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (175)
Filtrera omdömen
175 resultat
Medlemsbetyg
92
61
19
3
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
92
61
19
3
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 175 omdömen
Omdömet skrevs 9 maj 2021

Rent och fräscht Hotell med hemma trevliga rum. Personal var trevligt och hjälpsam. Ett fantastiskt frukostbuffén med mycket att välja på. Man kände sig säkert med all åtgärder i samband med covid 19.

Datum för vistelsen: maj 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack sfalke89
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Quality Hotel The Mill, Owner på Quality Hotel The Mill, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan

Hej Sfalke89,

Tack för din fina återkoppling! Det glädjer oss att du trivdes hos oss och vi är väldigt glada över att ha haft dig som gäst.

Det glädjer oss att höra att ni kände er trygga, trots rådande pandemi. Vi jobbar stenhårt för att hålla både gäster och personal säkra.

Vi hoppas att vi snart kan välkomna dig igen.

Vänliga hälsningar,
Reception

Front Office Manager
Quality Hotel The Mill

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 maj 2021

Superfint hotell, syns att det är relativt nyligen renoverat. Trevlig personal och god frukost. Nära till restauranger och butiker. Rummet var välstädat och fint. Jag hade önskat ett skohorn, men det verkar vara få hotell som har det.

Datum för vistelsen: maj 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack jessicamelin94
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Quality Hotel The Mill, Ägare på Quality Hotel The Mill, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan

Hej Jessica,
Tack för att du tog dig tid att berätta om er vistelse här hos oss. Vi arbetar ständigt med att förbättra oss och din feedback har hjälpt oss med just det.
Önskar dig en trevlig dag!
Vänliga Hälsningar,
Elvira
Front Office

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 februari 2021

Quality Hotel The Mill i centrala Malmö kan till det yttre tyckas vara en i raden av anonyma affärshotell stöpt i samma mall som alla andra. Vid möte med personalen såväl i reception som under frukosten blev vi glatt överraskade över hur trevlig och service-minded alla som jobbar på hotellet är. En guldstjärna i kanten till dem! Och en så liten detalj som att det låg ett handskrivet personligt välkomstmeddelande från personalen på rummet vid ankomst höjer betyget ytterligare.

Datum för vistelsen: februari 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack mikaelmalm2021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Quality Hotel The Mill, Owner på Quality Hotel The Mill, svarade på det här omdömetSvarade 10 mars 2021

Hej!

Tack för att du tog dig tid att svara & för dina otroligt fina ord.

Det glädjer oss att ni upplevde sådan fin service från våra kollegor, och att vi får en guldstjärna av er!

Varmt välkomna åter!

Bästa hälsning,
Frida QH The Mill

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 april 2020

Vi har bott ett par gånger nu och all personal ger alltid lika utmärkt servive. Tycker det är bra centralt läge med näreten till allt. Suveränt med coonectingrooms då vi har 2 tånåringar. Kan varmt rekomendera The Mill när man ska bo i Malmö, kanon hotell till superpris!

Datum för vistelsen: april 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack sannasan82
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
QualityHotelTheMill, General Manager på Quality Hotel The Mill, svarade på det här omdömetSvarade 1 juni 2020

Hej sannasan82,
Tusen tack för dina fina ord om vårt hotell. Det gör oss extra glada i dessa tider att ni vill rekommendera oss!
Vi ser fram emot att få lov att välkomna er i framtiden, hela familjen!

Bästa hälsningar
Burim Sumiq
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 april 2020

The Mill ligger perfekt i centrala Malmö. Gångavstånd till det mesta. Personalen på hotellet är väldigt trevliga och erbjuder en bra service. Då hotellet är hyfsat nyrenoverat så är rummen fräscha och håller en bra standard. Vi tycker verkligen om detta hotell!

Datum för vistelsen: april 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Samot68
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
QualityHotelTheMill, General Manager på Quality Hotel The Mill, svarade på det här omdömetSvarade 1 juni 2020

Hej Samot68,

Stort tack för att du tagit dig tid att skriva om ditt besök hos oss. Det gör mig så glad att du haft en så fin upplevelse av både själva hotellet och den härliga servicen.

Jag hoppas, och ser fram emot, att få lov att välkomna dig i framtiden igen!

Bästa hälsningar,
Burim Sumiq,
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen