Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa thai maten i Sverige !”

Linnea & Basilika Värnhem Malmö
Boka bord
2
fre 30/7
20:00
Rankad som nr 43 av 962 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Prisklass: 8 US$ - 22 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Svin god mat, trevlig personal och mysig restaurang! Otroligt smakrik, Om du vill äta gott, åk dit!!!

Datum för besöket: juni 2021
Tack ebbak2014
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (71)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 71 omdömen

Omdömet skrevs 13 juni 2021 från mobil enhet

Bra mat, generösa portioner, trevlig personal. Det enda negativa är att uteserveringen ligger mot en vältrafikerad väg/busshållplats

Datum för besöket: juni 2021
Tack André L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 maj 2021 från mobil enhet

Otroligt trevlig personal, och sinnessjukt god mat, vad kan man mer önska sig? Miljön och också någon man njuter av.

10/10

Datum för besöket: april 2021
Tack Ove K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 maj 2021 från mobil enhet

Låt inte utsidan avskräcka. Väl inne så möts man av en trevlig och mysig restaurang miljö. Trevligt bemötande från början till slut. God och vällagad mat.

Datum för besöket: april 2021
1  Tack MarRod67
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 mars 2021

Mycket smakrikt, trevlig och engagerad personal.

Detta var andra besöket, deras lunchbuffé är också riktigt bra!

Datum för besöket: mars 2021
Tack swea G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Linnea & Basilika Värnhem Malmö tittade också på

 
Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 

Besökt Linnea & Basilika Värnhem Malmö? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt