Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Maten är otroligt god och personalen är trevliga.”

Linnea & Basilika Värnhem Malmö
Boka bord
2
fre 30/7
20:00
Rankad som nr 43 av 962 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Prisklass: 8 US$ - 22 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 13 maj 2021 från mobil enhet

Otroligt trevlig personal, och sinnessjukt god mat, vad kan man mer önska sig? Miljön och också någon man njuter av.

10/10

Datum för besöket: april 2021
Tack Ove K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (71)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 71 omdömen

Omdömet skrevs 9 maj 2021 från mobil enhet

Låt inte utsidan avskräcka. Väl inne så möts man av en trevlig och mysig restaurang miljö. Trevligt bemötande från början till slut. God och vällagad mat.

Datum för besöket: april 2021
1  Tack MarRod67
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 mars 2021

Mycket smakrikt, trevlig och engagerad personal.

Detta var andra besöket, deras lunchbuffé är också riktigt bra!

Datum för besöket: mars 2021
Tack swea G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 februari 2021 från mobil enhet

Fantastiskt ställe på värnhem med duktig personal och riktig god mat. Väldigt trevligt att sitta med mysig inredning. Rekommenderar.

Datum för besöket: januari 2021
1  Tack Esra F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 januari 2021

Denna restaurang är inred fint, service är top notch.
Mitt tips är att beställa någon av de fantastiska cocktails de har.

Datum för besöket: januari 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Zelish83
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Linnea & Basilika Värnhem Malmö tittade också på

 
Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 

Besökt Linnea & Basilika Värnhem Malmö? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt