Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa vietnamesiska restaurangen i Malmö!”

Noodle Company Malmö
Boka bord
2
fre 25/9
20:00
Rankad som nr 52 av 975 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Prisklass: 8 US$ - 21 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 21 augusti 2020

Älskar deras mat, deras inredning, portionerna på maten, vänligheten, miljön... Allt! Efter första besöket har jag och min sambo varit stammisar. Har även beställt hem mat och det är lika bra då! Älskar stark basilika rätten och speciellt såklart pho soppa kyckling!!

Datum för besöket: juli 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Louise A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (51)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 51 omdömen

Omdömet skrevs 22 juli 2020

Dold pärla! Gå hit och ät om du vill få god och prisvärd mat, en trevlig miljö och ett trevligt bemötande! (Då omsättningen minskat med 75% senaste två månaderna borde du beställa härifrån eller äta på plats om du vill ha kvar detta trevliga stället!)

Datum för besöket: juli 2020
Tack Sofiesv86
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2020 från mobil enhet

Min sambo och jag åt på Noodle Company idag och var helnöjda båda två. Jag åt sommarrullar med räkor till förrätt och Pad thai med jätteräkor till varmrätt. Riktigt god mat och generösa portioner till ett bra pris. Vi kommer gärna tillbaks!

Datum för besöket: juli 2020
Tack 454sabinaw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juli 2020 från mobil enhet

En suverän restaurang bortom de vanliga distrikten. God mat o stora portioner. Verkligen att rekommendera, vi kommer tillbaka.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Muskot11
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juli 2020 från mobil enhet

Det var fantastiskt god mat och väldigt bra service. Alla vid bordet fick väldigt god mat och anpassade rätter efter sina behov. Kommer tillbaka!

Datum för besöket: juli 2020
Tack frudim
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Noodle Company Malmö tittade också på

 

Besökt Noodle Company Malmö? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt