“Mysig miljö och prisvärd väldigt god mat!”
Omdöme om Quan

Område: Gamla Staden
Restauranginformation
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan från mobil enhet

Alldrif missnöjd med maten här. Många och goda smaker och perfekt med alla smårätter att dela på. Trevlig personal som kom med bra vintips. Prisvärt och väldigt gott. En restaurang jag återvänder till när jag är i Malmö.

Datum för besöket: september 2024
Tack 978annettej
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 29 augusti 2024 från mobil enhet

Jag bara älskar detta stället. Maten är underbar, njöt av varje liten tugga. Bästa servicen i stan och sjyssta drinkar. Ger mina varmaste rekommendationer för alla att uppleva detta. Värt varenda krona!

Tack Stina J
Omdömet skrevs 27 augusti 2024 från mobil enhet

Jag kan bara säga wow! Allt med denna restaurang är fantastiskt. Firade min mamma och vi valde avsmakningsmenyn där alla 6 rätterna var magiskt goda. Super trevlig personal också som välkomnar en, berättar om alla rätterna de serverar och är väldigt måna med att man har en bra upplevelse.
Rekommenderar verkligen ett besök till Quan. Bästa matupplevelsen jag haft i Malmö.

Tack chr1s040
Omdömet skrevs 20 augusti 2024 från mobil enhet

Så bra på alla nivåer. Meny, pris, bemötande, maten, servicen. Kommer snart tillbaka och rekommenderar gärna till nära och bekanta.

Tack ingride716
Omdömet skrevs 17 augusti 2024

Mycket spännande och god mat. Asiatisk med lyxkänsla . Uteservering
Små rätter och relativt dyrt , men värt varenda krona.

Tack Elisabeth Å

Resenärer som tittade på Quan tittade också på

Malmö, Skåne län

Besökt Quan? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt