Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Firade sambons födelsedag”
Omdöme om Zushi - Malmö

Zushi - Malmö
Rankad som nr 7 av 975 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Prisklass: 5 US$ - 55 US$
Område: Gamla Staden
Restauranginformation
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Hade bokat bord och satt ute, vi beställde in lite blandat som vi delade på, allt var hur gott som helst och personalen var trevlig. kommer gärna igen.
Ett tips är att man kan välja att göra all beställning via deras app, då får man 10% på varje beställning och betalar efterhand.

Datum för besöket: augusti 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack ita492015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (144)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 144 omdömen

Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Mycket god sushi och väldigt trevlig personal. God service och även fin inredning. Kommer definitivt hit igen!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack mamatah2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 augusti 2020 från mobil enhet

Mycket trevlig service rakt igenom...från mottagandet vid entrén till beställningen och presentationen av maten.
Sedan maten i sig...
Måste säga att detta var den utan tvekan bästa sushi vi någonsin ätit! Härlig blandning av både traditionell sushi och lite nytänkande. Allt serverat på ett fantastiskt sätt.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack robertbU4055WF
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2020 från mobil enhet

Sushin och personalen var himla trevliga. Vi beställde en 50-bitars och delade den på två. Helt perfekt mätta efter det. Vill verkligen gå hit igen! (glöm inte ett besök till toaletten på nedre plan)

Datum för besöket: augusti 2020
Tack Oscar B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2020

När vi kom dit efter att ha bokat bord sa dom att vi fick ha bordet 18.30-20.30... lite snålt tänkte vi eftersom sushi brukar ta lite tid att få in samt att äta upp...
Eftersom det va coronatider så fick vi välja att beställa via app eller via meny/servitris, vi valde appen. Perfekt upplägg där vi beställde allt på en gång, men våra japas och drickor kom in först och när vi ätit upp dom och dukat av så kom sushin direkt!
HELT UNDERBARA sushi! Jag äter inte sushi med fisk, men här fick jag många fler valmöjligheter än "bara" räkor!
Vi lämnade restaurangen mätta och belåtna efter ca 1,5h.
Kommer definitivt åka hit igen!

Datum för besöket: augusti 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack AngelicaFischlein
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Zushi - Malmö tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 
Malmö, Skåne län
 

Besökt Zushi - Malmö? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt