Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Publicera
Inkorg

“Helnöjd ”
Omdöme om Zushi - Malmö

Zushi - Malmö
Rankad som nr 8 av 934 Restauranger i Malmö
Prisklass: 5 US$ - 50 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet

Verkligen helnöjd med mitt besök. Allt var super. Supergod mat också. En av de häftigaste toaletterna jag sett. Ambienten är tip top. Enda var att man knappt hörde sig själv tänka då det kom ett stort sällskap bredvid och stället är litet.
Allt som allt var det super.

Datum för besöket: mars 2020
Tack yecikad
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (124)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 124 omdömen

Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Eftersom man kunde beställa maten innan man kommit dit slapp man den oändliga väntan på maten som förekommer på andra restauranger, hela stilen på möbler och dekorationer är väldigt genomtänkt och genialisk. Varning, det är mycket speglar. Speglarna gör så att det blir unikt och något förvirrande, toan är väldigt bra för coola bilder till instagram. Maten är helt fantastisk, perfekt tillagad och allt var underbart, rekomerar mycket. Bästa resturang på länge

Datum för besöket: februari 2020
Tack Izabelllllll
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 februari 2020 från mobil enhet

Riktigt god mat och trevlig personal. Lokalen är supercool och inklädd i speglar. Jag har varit här flera gånger och är lika nöjd var gång.

Datum för besöket: november 2019
Tack U3461OImartinb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 januari 2020 från mobil enhet

Allt från simpel sushi till fint dekorerad sushi, smakerna är helt fantastiska. Finns även massa olika förrätter som alla är super goda! Drinkarna är fina och smakar bra. 10/10 från mig
Hade kunnat ha lite fler eller andra efterrätter bara ✌️

Datum för besöket: januari 2020
Tack R5011VTmichellek
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 januari 2020 från mobil enhet

Var här med vänner en söndag och åt en stor avsmakningsmeny med olika japas och sushi som vi delade på. Väldigt prisvärd och god mat, speciellt sushin! Maten var fint upplagt med stor variation på de olika rätterna som gick väldigt fort att få in. Lokalen har väldigt häftig med vackra speglar, körsbärsträd och mysig belysning. Alla i sällskapet var väldigt nöjda med maten, drinkarna och vår trevliga servitris. Vi ses snart igen! :-)

Datum för besöket: januari 2020
Tack soff3_1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Zushi - Malmö tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 
Malmö, Skåne län
 

Besökt Zushi - Malmö? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt