Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Födelsedagsmiddag ”
Omdöme om Zushi - Malmö

Zushi - Malmö
Rankad som nr 11 av 971 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Prisklass: 5 US$ - 44 US$
Område: Gamla Staden
Restauranginformation
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs 14 mars 2019 från mobil enhet

Perfekt, klar vinnare i Malmös resturang värld. Personalen tar hand om dig på ett professionellt sätt, allt upplagt vacker och smakade jättegott

Datum för besöket: mars 2019
1  Tack maljohla
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (170)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

6771 av 170 omdömen

Omdömet skrevs 14 mars 2019

Förväntningarna var höga då vissa av oss besökt Zushi tidigare. Våra förväntningar uppfylldes med råge. Bästa sushin på länge. Mycket bra service, allergier och andra önskemål upplevdes inte som några problem utan löstes galant. Hit kommer jag att gå fler gånger.

Datum för besöket: mars 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
5  Tack RitaN1548
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 februari 2019 från mobil enhet

Riktigt god sushi, trevlig personal & super goda drinkar. Stället i sig är en upplevelse bara det.

Datum för besöket: februari 2019
1  Tack MEbeatrice
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 februari 2019 från mobil enhet

Jag har besökt denna restaurang tre gånger och första gången slog det alla rekord betr mat och service. Just den första kvällen låg servicen på absolut toppnivå, då gällande våran engelsktalande servitör.
Maten är väldigt fin, då sushi, och glutenfritt är absolut inte något som helst problem.
Goda viner och fina drinkar om man så önskar.
Om man önskar besöka denna restaurang så måste man boka bord.

Datum för besöket: februari 2019
1  Tack Pellelim
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 januari 2019 från mobil enhet

Jättetrevligt! God mat och bra service, alla i personalen var trevliga och maten var över förväntan, trots att den var hög!

Datum för besöket: januari 2019
Tack Matilda J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Zushi - Malmö tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 
Malmö, Skåne län
 

Besökt Zushi - Malmö? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt