Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Väldigt trevligt ställe!”
Omdöme om Zushi - Malmö

Zushi - Malmö
Rankad som nr 11 av 972 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Prisklass: 5 US$ - 44 US$
Område: Gamla Staden
Restauranginformation
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs 4 januari 2019 från mobil enhet

Mycket trevligt ställe med god sushi! Trevligt bemötande personal och miljö, precis vid Drottningtorget och boulebar.
Kostade en del, framförallt med 2 hungriga, sushi älskande tonårskillar!
Serveringspersonalen kunde varit lite mer på.. tog tid att få drickan, fick maten innan, fick inte fråga om vi ville ha mer dricka.. Vi spillde soya och fick be efter servetter, de kunde tagit en wetex .. servicen var det som drog ner poängen.. MEN, VI ÅTERKOMMER!

Datum för besöket: januari 2019
3  Tack Johan K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (170)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

7882 av 170 omdömen

Omdömet skrevs 27 december 2018 från mobil enhet

Fantastisk mat! Goda drinkar! Härlig personal! Helt klart värt ett besök! Spännande atmosfär och en speciell wc ;)

Datum för besöket: december 2018
3  Tack 783jennib
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 december 2018 från mobil enhet

Så himla god sushi! Alltid lika nöjd varje gång. Och deras drinkar är verkligen ett plus! Vill man dit för att ha en mysig upplevelse när man är sugen på sushi är detta perfekta stället!

Datum för besöket: december 2018
Tack mona987654321
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 december 2018 från mobil enhet

Sushi med en twist i en fantastisk miljö. Mycket bra service och alldeles utsökta drinkar. Personal med ett leende och mer än villiga att hjälpa. Högsta betyg, bästa upplevelsen i Malmö på länge!!

Datum för besöket: december 2018
2  Tack Susanne E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 december 2018 från mobil enhet

Tog avsmakningsmenyn som till hälften består av lax. Genomgående tema är att nästan alla rätter serveras på samma bädd av blandsallad med paprikabitar i. Blir väldigt märkligt när man får in flera på rad som i avsmakningsmenyn. Oengagerad slapp service ”här får ni lite lax-sticks” samtidgt som rätten sätts ner på ett ledigt hörn av bordet. Ingen som frågar hur det smakar eller noterar att dryckesglasen är tomma. Tveksamt om vi återvänder. Obegripligt med alla 5:or i betyg.

Datum för besöket: december 2018
4  Tack X6123QMmichaelb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Zushi - Malmö tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 
Malmö, Skåne län
 

Besökt Zushi - Malmö? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt