Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Publicera
Inkorg

“MRS”
Omdöme om Shamiat Restaurant

Shamiat Restaurant
Beställ online
Rankad som nr 128 av 934 Restauranger i Malmö
Restauranginformation
Omdömet skrevs 21 oktober 2019

Maten är jätte gott och service är underbar.
Trevligt ställe för familjen och vänner.
Är starkt rekommenderat

Datum för besöket: oktober 2019
2  Tack Lara1267
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (52)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

610 av 52 omdömen

Omdömet skrevs 25 september 2019 från mobil enhet

Rymlig restaurang med bra service & god mat! En exotisk meny med många läckerhet, rekommenderar de kalla rätterna speciellt! Maträtterna är till för att dela, därav är det lätt att beställa in mycket mat! Speciellt då priserna är väldigt förmånliga!

Datum för besöket: september 2019
1  Tack rfcase
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 augusti 2019

Beställde in alldeles för mycket mat - prisvärt och riktigt gott. Orkade inte äta upp allt men blev erbjuden att ta med mig resten. Trevlig personal.

Datum för besöket: augusti 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack 116MS
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 augusti 2019

Vi bjöd 75 personer på den syriska buffén. Fantastisk gott, rikligt och vackert. Jag rekommendera Shamiat varmt

Datum för besöket: augusti 2019
Tack Eva I
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 augusti 2019 från mobil enhet

Som vanligt fantastiskt god mat! Både via restaurang och catering - rekommenderar alla som ännu inte har smakat mat från Shamiat att göra så!:)

Datum för besöket: augusti 2019
Tack sogandsogandsogand
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Shamiat Restaurant tittade också på

 

Besökt Shamiat Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt