Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa Raw food maten ever!”

The Raw Kitchen Malmö
Boka bord
2
sön 19/9
20:00
Rankad som nr 4 av 967 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Prisklass: 10 US$ - 28 US$
Beskrivning: Rawtastic grundades i Berlin 2015 och öppnade sin andra restaurang i Malmö april 2018. Mat är vår passion och vi älskar att servera nya versioner av klassiska rätter. Allt på Rawtastic är raw, växtbaserat, organiskt, och glutenfritt. Vi erbjuder en unik kulinarisk upplevelse. Bokning rekommenderas.
Restauranginformation
Beskrivning: Rawtastic grundades i Berlin 2015 och öppnade sin andra restaurang i Malmö april 2018. Mat är vår passion och vi älskar att servera nya versioner av klassiska rätter. Allt på Rawtastic är raw, växtbaserat, organiskt, och glutenfritt. Vi erbjuder en unik kulinarisk upplevelse. Bokning rekommenderas.
Omdömet skrevs 5 augusti 2021

Har aldrig ätit Raw food i denna utmärkta klass förut. Enda Raw food restaurangen i Sverige med fine dining! Beställde avsmakningsmenyn! Då får man smaka på raw- ost, sushi, pasta, pizza och tiramisu till dessert! Kan verkligen rekommenderas! Så gott! Jag är i mathimlen!

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack monikar266
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (421)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 421 omdömen

Omdömet skrevs 2 augusti 2021 från mobil enhet

Många trevliga överraskningar! Vi provade deras smakresa från förrätt till efterrätt med deras vinpaket. Hela kombinationen gjorde det till en minnesvärd kväll.

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack Kenneth_Taby
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2021

Otroligt god mat där hela sällskapet var djupt imponerade över den veganska maten. Trevlig presentation av både mat och vin som förhöjde helhetsupplevelsen. Trevlig personal och bra service. Rekommenderar starkt!

Datum för besöket: juli 2021
1  Tack 122fridak
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2021

Bästa raw fooden jag har ätit, och mycket imponerad av den veganska ostbrickan Blir ett till besök nästa gång jag är i Malmö!

Datum för besöket: juli 2021
2  Tack 993clarae
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
nomadbelluni, Owner på The Raw Kitchen Malmö, svarade på det här omdömetSvarade 26 juli 2021

Hej Clara
Tack för dina fina ord, så kul att läsa att din Raw Kitchen Experience var lyckad! Vi ses nästa gång!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2021 från mobil enhet

Vi beställde ett gäng olika rätter och alla var helt otroliga. Fräscht och nytänkande. Bäst av allt var naturvinet och Zoodles. Dessutom prisvärt. Vi kommer tillbaka!

Datum för besöket: juni 2021
2  Tack lilmils
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på The Raw Kitchen Malmö tittade också på

 
Malmö, Skåne län
 

Besökt The Raw Kitchen Malmö? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt