Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gott, genuint och trevligt”

The Raw Kitchen Malmö
Rankad som nr 5 av 962 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Prisklass: 11 US$ - 28 US$
Beskrivning: Rawtastic grundades i Berlin 2015 och öppnade sin andra restaurang i Malmö april 2018. Mat är vår passion och vi älskar att servera nya versioner av klassiska rätter. Allt på Rawtastic är raw, växtbaserat, organiskt, och glutenfritt. Vi erbjuder en unik kulinarisk upplevelse. Bokning rekommenderas.
Restauranginformation
Beskrivning: Rawtastic grundades i Berlin 2015 och öppnade sin andra restaurang i Malmö april 2018. Mat är vår passion och vi älskar att servera nya versioner av klassiska rätter. Allt på Rawtastic är raw, växtbaserat, organiskt, och glutenfritt. Vi erbjuder en unik kulinarisk upplevelse. Bokning rekommenderas.
Omdömet skrevs för 1 vecka sedan från mobil enhet

Vi provade det här stället för första gången och gillade det riktigt bra. God mat och trevlig personal.

Vi tog "nudlar" och sommarpizza och vitt och rött naturvin till det. Gott och prisvärt. Rekommenderas verkligen!

Datum för besöket: juli 2021
1  Tack Daniel J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (416)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 416 omdömen

Omdömet skrevs 2 december 2020

Kan varmt rekommendera! Jättegott och jättefint bemötande. Missa för allt i världen inte cashewosten - den är magiskt god!

Datum för besöket: december 2020
1  Tack silenceiswild
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 november 2020 från mobil enhet

Bra service och avslappnad stämning. Maten var för en köttälskare mycket god. Den mindre köttätande personen njöt av utbudet. Mycket god mat. Saknade något varmt annars full pott på avsmakningsmenyn. ❤️

Datum för besöket: november 2020
Tack Pioneer05058742073
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 november 2020

Supergott och vacker presentation. Smakrik och spännande. Var särskilt imponerad av cashew-osten. Trevligt bemötande

Datum för besöket: november 2020
2  Tack Rhona D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 november 2020

Super intressant koncept med raw-food!
Kändes väldigt fräscht och det var supergott!
Dom visste vad dom sysslade med! 5-stjärnor!

Datum för besöket: november 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 863m_nsl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på The Raw Kitchen Malmö tittade också på

 
Malmö, Skåne län
 

Besökt The Raw Kitchen Malmö? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt