Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa rawfoodrestaurangen i Sverige”

The Raw Kitchen Malmö
Boka bord
2
lör 26/9
20:00
Rankad som nr 2 av 975 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Prisklass: 10 US$ - 26 US$
Beskrivning: Rawtastic grundades i Berlin 2015 och öppnade sin andra restaurang i Malmö april 2018. Mat är vår passion och vi älskar att servera nya versioner av klassiska rätter. Allt på Rawtastic är raw, växtbaserat, organiskt, och glutenfritt. Vi erbjuder en unik kulinarisk upplevelse. Bokning rekommenderas.
Restauranginformation
Beskrivning: Rawtastic grundades i Berlin 2015 och öppnade sin andra restaurang i Malmö april 2018. Mat är vår passion och vi älskar att servera nya versioner av klassiska rätter. Allt på Rawtastic är raw, växtbaserat, organiskt, och glutenfritt. Vi erbjuder en unik kulinarisk upplevelse. Bokning rekommenderas.
Omdömet skrevs för 1 vecka sedan

Finns ingen bättre rawfoodmat i hela Sverige. Måste besökas. Så värt ett besök. Prisvärt på alla sätt och vis. Denna gången fick vi testa lite nytt och lite önskat. Älskar denna maten.
Mvh Leffe och Lotta

Datum för besöket: september 2020
1  Tack Leif L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (385)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 385 omdömen

Omdömet skrevs för 1 vecka sedan från mobil enhet

Våra förväntningar var höga och de infriades!
Mycket god förrätt och huvudrätt och trevlig service!!!

Datum för besöket: september 2020
1  Tack 896piab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs för 1 vecka sedan

Förutsättningslöst besökte den mysiga restaurangen. Lockades av att smaka på ngt sockerfritt och glutenfritt. Maten var fräsch och välkomponerad. Förrätter var apptitretande och pizzan var god och mättande. Orkar man så är efterrätten (finns flera olika) ett måste. Tiramisu är att rekommendera. Första gången ser ett fantastiskt utbud av sockerfria efterrätter på en restaurang. Varmt rekommenderas!

Datum för besöket: september 2020
2  Tack Mellie-MJ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs för 5 veckor sedan

Trevlig personal. Intressanta smaker. Väntade bara en liten stund på att få maten. Hade det varit billigare hade vi ätit där oftare.

Datum för besöket: augusti 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack familyblue
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2020

Lite pricy, men absolut inte dyrare än annan fine dining. Jättegoda och mycket kreativa maträtter både till utseende och smak. Tog Tasting Menu, vilket var en häftig upplevelse. Verkligen tillagad med kärlek för mat, djur och natur. Ostarna var superdupergoda - alltså riktigt himmelrikes-goda!! Likaså efterrätterna! Kidsen tyckte om glassen, men inte maten :)

Datum för besöket: augusti 2020
2  Tack 189teresae
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på The Raw Kitchen Malmö tittade också på

 
Malmö, Skåne län
 

Besökt The Raw Kitchen Malmö? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt