Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Publicera
Inkorg

“Färgglatt och smakrikt”

The Raw Kitchen Malmö
Boka bord
2
sön 5/4
20:00
Rankad som nr 1 av 934 Restauranger i Malmö
Prisklass: 9 US$ - 24 US$
Beskrivning: Rawtastic grundades i Berlin 2015 och öppnade sin andra restaurang i Malmö april 2018. Mat är vår passion och vi älskar att servera nya versioner av klassiska rätter. Allt på Rawtastic är raw, växtbaserat, organiskt, och glutenfritt. Vi erbjuder en unik kulinarisk upplevelse. Bokning rekommenderas.
Restauranginformation
Beskrivning: Rawtastic grundades i Berlin 2015 och öppnade sin andra restaurang i Malmö april 2018. Mat är vår passion och vi älskar att servera nya versioner av klassiska rätter. Allt på Rawtastic är raw, växtbaserat, organiskt, och glutenfritt. Vi erbjuder en unik kulinarisk upplevelse. Bokning rekommenderas.
Omdömet skrevs 11 februari 2020 från mobil enhet

God rawfoodmat som ger energi och dessutom vacker för ögat. Lite trångt men revlig uteservering på sommaren.

Datum för besöket: februari 2020
1  Tack Jazzrenfro
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (353)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 353 omdömen

Omdömet skrevs 27 januari 2020 från mobil enhet

En fantastisk upplevelse för oss som inte vanligt vis äter rawfood. Åt en Quattro formaggi och en avocado pizza till dessert Tirawmisu mycket gott. Återkommer gärna !

Datum för besöket: januari 2020
1  Tack ahedstr0m
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 januari 2020

Mysig miljö, och trevlig personal, fantastiskt goda efterrätter - to die for!! Något begränsad meny då det var fullt och de ej rekommenderade att ta avsmakningsmenyn.

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack evalisamagn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 december 2019 från mobil enhet

Ett av våra favoritställen! Både jag som är vete, mjölkallergiker samt mina barn älskar maten! Alla kan hitta nåt som de gillar här! Smakat det mesta, dock inte vin. Så det vet jag inte hur den smakar, men maten är värd att komma hit!

Datum för besöket: oktober 2019
2  Tack 735lanal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 november 2019 från mobil enhet

Jag kan verkligen rekommendera avsmakningsmenyn med vinpaketet. Fantastiska smaker, och härliga presentationer, på såväl mat som dryck. Du som inte är van vid rawfood och funderar på om du kommer bli mätt..... du kommer definitivt bli mätt;) Personalen är dessutom jättetrevlig! Är du på besök i Malmö tycker jag verkligen du ska testa denna pärla innan du reser vidare.

Datum för besöket: november 2019
1  Tack qarolinel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på The Raw Kitchen Malmö tittade också på

 
Malmö, Skåne län
 

Besökt The Raw Kitchen Malmö? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt