Ett mysigt hotell med god potential! Synd att personen som styr det här hotellet verkar totalt oengagerad i att ge sina gäster en bra upplevelse. Personalen som jobbar i receptionen är väldigt unga och antingen oerfarna inom serviceyrket eller så är de helt obrydda om kundservice då de är väldigt nonchalanta och inte tar hänsyn till en besökares behov eller önskemål. Jag har inte upplevt någonting alls som jag gillar eller tycker är bra med det här hotellet! Allt är smutsigt, när jag gick in i mitt rum var nog bara sängen bäddad det är helt omöjligt, det finns inte en chans att något annat städades på rummet. Rummet luktade unket, det var aska från cigaretter över hela fönsterbrädan (trots att hotellet är rökfritt), skräp smuts och damm på golvet och tydligt röd-gula fläckar på täcket, slitna möbler och inget var ställt iordning. Jag klagade i receptionen och fick byta till rummet bredvid, där var det okej rent dock fattades en platta i taket och det var ett hål i täcket och tv:n hände löst! Jag klagade igen men då blev jag idiotförklarad och fick då lov att stanna i det rummet utan nytt täcke eller en tv som sitter fast. På frukosten blev jag galen och gick till receptionen igen! När jag gick till frukosten så blev jag besviken av det fruktansvärt dåliga utbudet de hade, torrt segt bröd med 4 olika sorters pålägg, fanns inga laktosfria alternativ och inga andra för den delen. Jag ska precis ta en tallrik och göra mig en macka när jag ser att det är matrester på alla de översta tallrikarna, jag lyfter bort de översta tallrikarna och på tallrikarna under var det också massor med torkade matrester! Jag rensar ut säkert 25 tallrikar och gick med de till receptionen och sa att alla tallrikar är smutsiga och fulla med torkade matrester. Receptionisten säger att hon ska ta undan dom men hon kommer aldrig och säkert 10 andra gäster ser samma som jag och blir lika äcklade som mig men ingen personal kommer. Glasen var smutsiga och fyllda med fingeravtryck över hela glasen. Eftersom att städningen och hygienen verkar vara på samma nivå över hela hotellet så vill jag inte äns veta hur snuskigt det måste vara på de ställen gäster inte har tillgång till (som tex köket) då städningen i delar där gäster vistats är under all kritik! Helt klart min absolut värsta hotell upplevelse hittills!!!!!!!!!!