Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com125 US$
ScandicHotels.com139 US$
Hotels.com125 US$
Tripadvisor125 US$
eDreams
Travelocity125 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 192)
Filtrera omdömen
1 194 resultat
Medlemsbetyg
373
472
233
78
38
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
373
472
233
78
38
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1318 av 1 194 omdömen
Omdömet skrevs 1 juli 2022

Ett prisvärt hotell när man reser med familjen. Bra läggning nära till allt. Bra med kokvrå för att kunna laga egen mat samt soffgrupp för att kunna sitta och umgås. Trevlig och hjälpsam personal. Kommer gärna tillbaka!

Datum för vistelsen: juni 2022
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack LindaHaga82
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 29 juni 2022

Datum för vistelsen: juni 2022
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 17 juni 2022 från mobil enhet

Åt tryffelburgare och äpplepaj
Burgaren serverades helt utan finess i en påse utan något till.
Ingen sallad.
Faktiskt det sämsta på länge för 180 kr
Minimal liten form med äpplepaj o glass
EJ heller värt 90 kr
Kan inte rekommendera detta stället.

Datum för vistelsen: juni 2022
Restyp: Reste med vänner
Tack mona e
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 14 juni 2022

Trevlig, serviceinriktad och lösningsfokuserad personal. Rummen bra med sköna sängar. Perfekt läge. God frukost.
Det enda negativa är att de specialönskemål man bockar i att man vill ha när man bokar online inte läses av personalen och därmed inte uppfylls / möts, enligt den uppgift jag fick. Fick rådet att skriva ut specialönskemål i fritextruta istället, men då känns det meningslöst att de har med kryssrutor i bokningsformuläret. Problemet som uppstod kunde ändå lösas på ett smidigt sätt så jag är totalt sett nöjd med allt.

Datum för vistelsen: juni 2022
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Muttizlava
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 8 juni 2022 från mobil enhet

Godkänd frukost, bra säng o toppenfamiljerum. Trevlig personal. Städningen helt okej, inte perfekt men rummet fräscht. Nära Lilla torg och shopping, trevligt med vattenutsikt. Bra parkeringshus mitt emot. Lätt att köra både till hotellet och från hotellet. Toppen med diskmaskin på rummet.

Datum för vistelsen: juni 2022
Restyp: Reste med familjen
Tack christinebR2382JV
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen