Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
122 US$
Se erbjudande
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
122 US$
Se erbjudande
FindHotel
114 US$
Se erbjudande
ScandicHotels.com136 US$
Hotels.com122 US$
Priceline136 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 176)
Filtrera omdömen
1 176 resultat
Medlemsbetyg
369
465
228
76
38
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
369
465
228
76
38
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1318 av 1 176 omdömen
Omdömet skrevs 16 februari 2022

Jag har varit har varit här mer än tre gånger och varje gång älskar vi den mycket mer. Frukosten är sååååå gott och rummet är så stort.
Nära till allting och lätt att hitta parkering.
Personalen är så trevliga och hjälpsamma
/Noor

Datum för vistelsen: februari 2022
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Nrmeg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Scandic Malmö City, Guest Services / Front Office på Scandic Malmo City, svarade på det här omdömetSvarade 20 mars 2022

Hej Noor!

Vi på hotellet tackar så mycket för dina fina ord, och för att ni återkommer till vårt hotell! Vi hoppas på att få se er tillbaka på hotellet snart igen!

Varma hälsningar,
Team Scandic Malmö City

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 februari 2022

Datum för vistelsen: februari 2022
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Gisela Peralta, Other på Scandic Malmo City, svarade på det här omdömetSvarade 10 februari 2022

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 6 januari 2022

Datum för vistelsen: januari 2022
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Gisela Peralta, Other på Scandic Malmo City, svarade på det här omdömetSvarade 11 januari 2022

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 3 januari 2022

Ett bra hotell, i centrum. Nära till allt, restauranger etc. Lätt att gå från centralstationen.
Pentry och matbord i rummet, jättebra.
Jättetrevlig personal. Bra frukost som var corona säker med bra avstånd mellan bord och tidsbokning.

Datum för vistelsen: december 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack rasmus2022
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Gisela Peralta, Other på Scandic Malmo City, svarade på det här omdömetSvarade 4 januari 2022

Hej Rasmus,

Tack snälla för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme. Härligt att höra att du hade en fin vistelse hos oss. Vi ser till att dela detta med hela teamet. Hoppas att vi ses snart igen!

Bästa,
Scandic Malmö City

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 december 2021

Ett centralt beläget hotell, men okej rum. Dyr parkering i närliggande parkeringshus.
Det är dock servicen som sticker ut åt "fel håll". Jag har aldrig varit med om att få så dåligt bemötande och hjälp på något hotell tidigare.
Det började vid incheckningen, fortsatte vid utcheckningen och avslutades vid kontakt efteråt.
Jag kommer aldrig att besöka detta hotell igen, eller rekommendera någon att bo här.

Datum för vistelsen: december 2021
    • Läge
    • Rum
    • Service
1  Tack knuten81
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Gisela Peralta, Other på Scandic Malmo City, svarade på det här omdömetSvarade 21 december 2021

Hej och tack så mycket för att du har valt att bo hos oss och för din feedback. Den uppskattar vi!

Vi vill att du skall vara nöjd när du bor hos oss och vi vill förstå vad som har hänt. Skulle jag kunna be dig att ta kontakt med oss till vår mejladress på hotellet? Jag förstår om du inte vill lämna några känsliga uppgifter här.

Jag hoppas verkligen på att du hör av dig till oss privat, och framför allt att du ger oss en annan chans.

Med vänliga hälsningar,

Ana
Team Malmö City

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen