Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
122 US$
Se erbjudande
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
121 US$
Se erbjudande
Trip.com
97 US$
Se erbjudande
Hotels.com121 US$
Priceline122 US$
Hurb129 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 117)
Filtrera omdömen
1 117 resultat
Medlemsbetyg
349
446
219
72
31
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
349
446
219
72
31
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 1 117 omdömen
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Ett hotell som passar utmärkt för familjer. Vi var 3 stycken som fick ett rum med dubbelsäng och en bäddsoffa. Rummet var lite slitet, men bra komfort. Bra med matbord och stolar, där en kunde äta antingen mat som en kunde laga på rummet eller som en köpt med. Fullt utrustat kök, allt som behövs. Det fanns även disktabletter och diskmedel. Badrummet var jättefräscht.
Frukosten var välpåfylld, och mycket småvarmt fanns. Bra ordnat med olika timsittningar som en kunde välja mellan. Ingen trängsel. Vi är nöjda med vår vistelse och kommer säkert återkomma.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack Camilla E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2021

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 10 augusti 2021

Det var trevligt och lugnt. Det var fräscht och rent samt att man hade tillgång till ett kök inne i rummet speciellt när man har ett litet barn. Jag är mycket nöjd skulle kunna tänka mig att boka om.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack 9josefin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Gisela Peralta, Other på Scandic Malmo City, svarade på det här omdömetSvarade 10 augusti 2021

Hej Josefin
Stort tack för din trevliga feedback. Det glädjer mig och läsa att du trivdes så bra hos oss.
Hoppas vi får välkomna dig tillbaka till oss snart igen.
M v h, Scandic Malmö City

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2021

Trevlig personal. Bra storlek på rum, kitchenet, rent men litet nedslitet. Sängarna borde dock uppgraderas eftersom de in erbjuder särskilt mycket sovkomfort och likaså bäddsoffan eftersom den inte är särskilt skön. För en övernattning lämpar sig familjerummet dock om man ser till pris etc. Men för längre vistelser skulle vi välja ett annat hotell med skönare sängar.

Datum för vistelsen: augusti 2021
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack iek535102
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Gisela Peralta, Other på Scandic Malmo City, svarade på det här omdömetSvarade 10 augusti 2021

Hej
Stort tack för din feedback. Det glädjer mig och läsa att ni trivdes bra hos oss.
Jag hoppas vi får möjligheten att välkomna er tillbaka till oss snart igen.
M v h, Scandic Malmö City

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2021

Varken restaurang eller bar på hotellet, middag som enligt Scandics sommarerbjudande skulle kosta 10kr/ maträtt för barn. frukosten fick vi tid 11-12 trots 2 barn, Det är ingen frukostbord utan lunchtid.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack sandrasK7370ND
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Gisela Peralta, Other på Scandic Malmo City, svarade på det här omdömetSvarade 10 augusti 2021

Hej Sandra
Stort tack för din feedback. Det stämmer att vi på detta hotellet just nu inte har vår restaurang öppen då den tyvärr har varit stängd sedan corona kom. Det var bara våra utsedda familjehotell på Scandic som erbjöd sommarerbjudande med mat för barn för 10kr och vårt hotell var inte ett utav familjehotellen. På vår hemsida kan du se vilka hotell som tillhör familjehotellen.
Jag hoppas vi får möjlighet att välkomna er tillbaka vid annat tillfälle.
M v h, Scandic Malmö City

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen