Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Tripadvisor149 US$
Hotels.com
Expedia.com149 US$
Orbitz.com149 US$
eDreams149 US$
Hurb158 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 085)
Filtrera omdömen
1 085 resultat
Medlemsbetyg
341
434
215
66
29
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
341
434
215
66
29
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 1 085 omdömen
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan

Datum för vistelsen: maj 2021
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Gisela Peralta, Other på Scandic Malmo City, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 24 april 2021

Datum för vistelsen: april 2021
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Gisela Peralta, Other på Scandic Malmo City, svarade på det här omdömetSvarade 26 april 2021

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 28 december 2020

Mycket bra läge och bra rum för oss som har hund.
Lugnt och bra frukost.
Parkeringsmöjligheter både i p-garage eller i Hotellets varma garage som man tar hissen ner till.
Trevlig och tillmötesgående personal.
Extra plus för Frukostvärdinnan som lyste upp morgonen Hola.

Datum för vistelsen: december 2020
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack alundg951080
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 december 2020

Bra beläget hotell i hjärtat av Malmö.
Fick ett stort fint rum med utsikt över kanalen och lätt att ta sig till alla sevärdheter i stan och till den vackra stranden.
Mycket trevlig personal.
Malmö är en riktigt pärla och detta hotell återkommer jag gärna till.

Datum för vistelsen: december 2020
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack mchris150842
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Gisela Peralta, Other på Scandic Malmo City, svarade på det här omdömetSvarade 3 december 2020

Hej,

Tack för att du har tagit din tid att skriva ett omdöme.
Vad roligt att du hade en fin vistelse hos oss. Vi ska se till stt dela detta med hela teamet.
Du är varmt välkommen åter!

Med Vänliga Hälsningar
Anna/Reception

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 november 2020

Hotellet ligger bra till i centrala delar av Malmö. Ett ganska stort hotell, med många rum som har stor eller liten köksdel. Hotellet är lagom i det mesta, avseende utrustning och storlek, men bara en kudde er säng är lite snålt. Fruksoten är alltid bra på Scandic, och intas i en trevlig rund byggnad.

Datum för vistelsen: oktober 2020
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Michael N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Gisela Peralta, Other på Scandic Malmo City, svarade på det här omdömetSvarade 6 november 2020

Hej,

Tack för din feedback efter ditt besök hos oss, så roligt att höra att du är nöjd med ditt besök! Hoppas att vi ses snart igen!

Bästa,
Team Malmö City

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen