Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 079)
Filtrera omdömen
1 079 resultat
Medlemsbetyg
339
431
214
66
29
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
339
431
214
66
29
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1419 av 1 079 omdömen
Omdömet skrevs 27 juli 2020

Valde ett familjerum med kök! Toppen när man har små barn. Kunde fixa mat på rummet. Gymmet var toppen! Mkt valmöjlighet på hyfsad liten yta. Frukosten var över förväntan. Allt var bra fixat nu i dessa tider. Rullade bestick för att minska smittan. Mycket trevlig personal i hela hotellet. Vi kommer tillbaka!!

Datum för vistelsen: juli 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Mialagerstrom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Gisela Peralta, Other på Scandic Malmo City, svarade på det här omdömetSvarade 4 augusti 2020

Hej Mialagerstrom
Stort tack för din trevliga feedback, den är mycket viktig för oss.
Det glädjer mig verkligen och höra att ni trivdes så bra hos oss.
Jag hoppas vi får välkomna er tillbaka snart igen. Önskar er en fortsatt fin sommar.
M v h, Lisa Receptionschef

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2020

Datum för vistelsen: juli 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 27 juli 2020

Datum för vistelsen: juli 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 27 juli 2020

Datum för vistelsen: juli 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 26 juli 2020

Datum för vistelsen: juli 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Visa fler omdömen