“Återkommer igen 👍”

tis 8/10
20:00
Rankad som nr 42 av 1 221 Restauranger i Malmö
Prisklass: 50 kr - 550 kr
Beskrivning: Nära Malmö teater, Davidshall och slottsparken ligger Restaurang Cataleya! Medelhavsmat är det som ligger oss närmast hjärtat. Från den goda pastan ifrån Italien till dom färska smakerna i Frankrike och hela vägen till den Grekiska tavernan vid det havsblåa havet. ​ Kom och njut av en god middag från medelhavets finaste kanter.
Restauranginformation
Omdömet skrevs 14 juli 2024 från mobil enhet

Vi delade på 5 rätter på 2 personer. Blandat skaldjur, lamm och vegetarisk. Allt smakade fantastiskt. Delade även på en dessert som var ok men inte så bra som maten. Servicen var superbra. Trevlig servitör som var uppmärksam och mycket trevlig.

Datum för besöket: juli 2024
Tack kusen71
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 5 maj 2024 från mobil enhet

Mycket goda smårätter som var vårt val för kvällen. Goda drinkar och bra viner. Förstklassig service av personalen som hela tiden var framme och fyllde på vin och frågade om vi önskade något mer.

Datum för besöket: maj 2024
Tack Lena G
Omdömet skrevs 11 februari 2024 från mobil enhet

Första men absolut inte sista besöket på denna mycket trevliga och mysiga restaurang. Vi var 4 tjejer som var här för första gången. Vi valde alla 3st smårätter, jag tog bakat päron med prosciutto, filodegsrulle Flogeres och moussaka och de var alla helt fantastiska. Lät servitören rekommendera ett vitt vin som passade till alla våra rätter och det gjorde det verkligen.
De rekommenderade även den ordning vi skulle ta in smårätterna för att det skulle passa.
Som sagt, rekommenderas varmt!!

1  Tack marielin66
Omdömet skrevs 4 februari 2024

Fantastiska smårätter och pastan med jätteräkor var en smakupplevelse! Otroligt gott.
Personalen mycket trevlig och rimliga priser.

Tack Wander51064916518
Omdömet skrevs 2 februari 2024 från mobil enhet

Uppfyllde inte riktigt förväntningarna. Maten var inte på något vis dålig, men uppfyllde inte riktigt den nivå man förväntade sig med hänsyn till menyn och priserna. Roligt med smårätter att dela. Servicen var sådär, personalen upplevdes väldigt oerfarna även om de var vänliga.

Tack Caroline J

Resenärer som tittade på Restaurant Cataleya tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län

Besökt Restaurant Cataleya? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt