Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En underbar kväll”
Omdöme om Restaurang Cataleya

Restaurang Cataleya
Boka bord
2
fre 7/8
20:00
Rankad som nr 81 av 954 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Prisklass: 6 US$ - 63 US$
Beskrivning: Nära Malmö teater, Davidshall och slottsparken ligger Restaurang Cataleya! Medelhavsmat är det som ligger oss närmast hjärtat. Från den goda pastan ifrån Italien till dom färska smakerna i Frankrike och hela vägen till den Grekiska tavernan vid det havsblåa havet. ​ Kom och njut av en god middag från medelhavets finaste kanter.
Restauranginformation
Beskrivning: Nära Malmö teater, Davidshall och slottsparken ligger Restaurang Cataleya! Medelhavsmat är det som ligger oss närmast hjärtat. Från den goda pastan ifrån Italien till dom färska smakerna i Frankrike och hela vägen till den Grekiska tavernan vid det havsblåa havet. ​ Kom och njut av en god middag från medelhavets finaste kanter.
Omdömet skrevs 22 februari 2020

Vi gick förbi Cataleya och tyckte det såg väldigt trevligt ut. Vi bokade bord och fick väldigt bra service, mat i toppklass. Kan verkligen rekommendera denna restaurang och kommer garanterat tillbaka.

Datum för besöket: februari 2020
Tack thomas n
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (71)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1317 av 71 omdömen

Omdömet skrevs 28 januari 2020 från mobil enhet

Allmänt tråkigt mat

Sällskapet tyckte att de va lite smaklöst och saknade texturer i rätterna.
Kyckling jag åt hade ojämn smak och uppläggningen var inte den trevligaste för ögat.

Datum för besöket: januari 2020
Tack Tornler
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 augusti 2019 från mobil enhet

Trevlig avslappnad stämning. Personalen gjorde att man trivdes och kände sig välkommen och ompysslad. Maten var god, vällagad och prisvärd. Ett ställe jag skulle rekommendera till andra. Välj om du vill sitta ute eller inne. Nära om du ska till Malmöoperan.

Datum för besöket: augusti 2019
Tack Ulf S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 augusti 2019 från mobil enhet

Råkade gå förbi med familjen. Gick in och fick bra familjär service. Riktigt goda Tapas i hyfsat stora portioner. Riktigt trevligt och vi kommer återvända.

Datum för besöket: augusti 2019
Tack jonasb929
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2019 från mobil enhet

Rent och fräscht. Maten var supergod och servicen proffsig. Köttet var supergott och uppläggning fin. Rekommenderas!

Datum för besöket: augusti 2019
Tack janelA1140PG
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Restaurang C, Ägare på Restaurang Cataleya, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2019

Hej!

Stort tack för din recension! Vi är glada över att ni är nöjda med helheten!

Ni är hjärtligt välkomna tillbaka!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Cataleya tittade också på

 
Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 

Besökt Restaurang Cataleya? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt