Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Lovely vino!

Goda ostar och trevliga viner. Lite ouppmärksam personal men gulliga och mycket trevlig ambiance så ... läs mer

Omdömet skrevs 6 augusti 2021
rutgersdotter
,
Göteborg, Sverige
från mobil enhet
Italien

Stället ar superbra service och definitivt stället att gå till om man vill till ltalien i ... läs mer

Omdömet skrevs 17 juli 2021
Monica E
,
Jönköping, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 78 omdömen
  
Google
Rekommenderade upplevelser i och omkring Malmö
från 22,01 US$
Mer information
från 32,36 US$
Mer information
från 137,41 US$
Mer information
från 129,10 US$
Mer information
Omdömen (78)
Filtrera omdömen
78 resultat
Medlemsbetyg
48
20
7
2
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
48
20
7
2
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 78 omdömen
Omdömet skrevs 6 augusti 2021 från mobil enhet

Goda ostar och trevliga viner. Lite ouppmärksam personal men gulliga och mycket trevlig ambiance så det kunde vi överleva.

Datum för upplevelsen: juli 2021
Tack rutgersdotter
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2021 från mobil enhet

Stället ar superbra service och definitivt stället att gå till om man vill till ltalien i sverige
GOD mat och fantastiskt bemötande

Datum för upplevelsen: juli 2021
Tack Monica E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2021 från mobil enhet

Otroligt bra första intryck med en glad servitör som hjälpte oss direkt. Fick be om hjälp med vad vi skulle beställa då vi hade svårt att bestämma oss och han fick in två fullträffar! Maten var grymt god, vinet var toppen och efterrätten var också helt fantastik. Miljön är otroligt mysigt och servicen var toppenbra! Kan varmt rekommendera denna restaurang för den som söker något till middag men även till er som letar efter ett mysigt ställe med gott tilltugg

Datum för upplevelsen: juni 2021
Tack MATILDA P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2021 från mobil enhet

Väldigt mysigt ställe där stressen från Lilla torg var som bortblåst. Väldigt trevlig personal och tillmötesgående. God pasta och charkuterier samt fantastiskt bra utbud av vin, men det som drar ner betyget är att det tyvärr inte fanns alkoholfria alternativ vad gäller vinerna.

Datum för upplevelsen: juni 2021
1  Tack dannekoma
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juli 2021 från mobil enhet

Så trevligt! Uppmärksam, kunnig och positiv personal. Fin stämning. Några enklare men även fantastiska viner. En minnesvärd Barolo t.ex.

Dock höll man inte på avstånd i dessa Covid-19-tider. Det bör man och det var det enda negativa vi hade att säga.

Datum för upplevelsen: juli 2021
Tack 20kjerstin12
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen