Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk kväll”
Omdöme om Restaurang Que

Restaurang Que
Rankad som nr 2 av 987 Restauranger i Malmö
Prisklass: 39 US$ - 118 US$
Beskrivning: Följ med oss på en kulinarisk resa genom Vietnam i Sverige. Vi jobbar tillsammans med våra svenska bönder och låter råvarorna stå i fokus. Närproducerade råvaror med vietnamesiska smaker i modern tappning. Vårt kök lyfter fram råvaror från hav, äng och skog. Vår filosofi är att lyfta fram gemenskapen mellan kära, vänner och kollegor med säsongens råvaror i en varm och kärleksfull atmosfär. Varmt välkomna.
Restauranginformation
Beskrivning: Följ med oss på en kulinarisk resa genom Vietnam i Sverige. Vi jobbar tillsammans med våra svenska bönder och låter råvarorna stå i fokus. Närproducerade råvaror med vietnamesiska smaker i modern tappning. Vårt kök lyfter fram råvaror från hav, äng och skog. Vår filosofi är att lyfta fram gemenskapen mellan kära, vänner och kollegor med säsongens råvaror i en varm och kärleksfull atmosfär. Varmt välkomna.
Omdömet skrevs 5 juli 2022 från mobil enhet

En fantastisk upplevelse med otroligt goda rätter och spännande o goda vinval. Kunnig och otroligt trevlig personal. Vi var mycket nöjda

Datum för besöket: april 2022
Tack annadan2016
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Skriv ett omdöme.Omdömen (317)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 317 omdömen

Omdömet skrevs 21 mars 2022 från mobil enhet

Många år sedan vi besökte Que och då var vi nöjda. Denna gången blev vi ännu mer nöjda.
Åt en avsmakningsmeny med vinpaket som alla var väldigt nöjda med. Trevlig personal, god mat och goda viner innebär att vi återkommer när det presenteras en ny meny.

Datum för besöket: mars 2022
Tack Hultgren
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 8 mars 2022

Vi åt menyn med vinpaket, minns inte hur många rätter det var, men 9-10 stycken iaf. Varje rätt var mycket god och intressant, och vinerna till väldigt goda och passande. Och allt kom med mycket bakgrunds-info, både om rätterna och vinerna, vilket vi uppskattade mycket. Min bästa restaurang-upplevelse i Malmö hittills!

Datum för besöket: januari 2022
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 650tobiasj
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 8 mars 2022 från mobil enhet

Väldigt god mat, med överraskande kombinationer. Vi valde vinpaket och det var perfekt till. Som extra krydda så var personalen väldigt serviceinriktad och vi fick all den uppmärksamhet som man kan önska.

Datum för besöket: mars 2022
18  Tack 186fredrikk
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 24 januari 2022 från mobil enhet

Väldigt trevlig restaurang. Maten var mycket god och servicen fin. Vi beställde ölpaketet till maten vilket var spännande.

Datum för besöket: januari 2022
Tack I6881WMjessicas
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Resenärer som tittade på Restaurang Que tittade också på

Malmö, Skåne län
 
Malmö, Skåne län
 

Besökt Restaurang Que? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.