Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Publicera
Inkorg

“Bästa restaurangen i Malmö”
Omdöme om Restaurang Que

Restaurang Que
Rankad som nr 3 av 934 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Prisklass: 4 US$ - 10 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 22 februari 2020 från mobil enhet

Bästa restaurangen jag testat i Malmö! Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Maten är fantastiskt god och noga utvald. Har varit här två gånger och kommer komma tillbaka igen!

Datum för besöket: februari 2020
Tack reseknasen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (228)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 229 omdömen

Omdömet skrevs 15 februari 2020 från mobil enhet

Que var en positiv överraskning, med 2 st väldigt trevliga avsmakningsmenyer. De olika rätterna var innovativa och goda, men ett fåtal rätter saknade sälta, vilket tyvärr gjorde rätterna platta och obalanserade. Men i helhet var det gott, och det var verkligen kul att få äta en avsmakningsmeny med asiatisk inspiration.
Servicen var väldigt bra. De var trevliga, väl pålästa om de olika vinerna, och där var ingen väntetid under hela kvällen. Till skillnad från andra restauranger som serverar avsmakningsmenyer, så var portionerna väldigt stora, vilket är på gott och ont.
En väldigt trevlig afton, och jag går gärna dit igen.

Datum för besöket: februari 2020
1  Tack LeelouParis
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 februari 2020 från mobil enhet

Spännande och gott! Många små rätter , vällagat och fint presenterat.
Trevlig personal med goda kunskaper om vad vi fick att äta. Fina lokaler.
Kan verkligen rekommendera denna restaurangen.

Datum för besöket: februari 2020
Tack JacobMle
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 januari 2020 från mobil enhet

Är i vanliga fall inte en fantast av asiatiska smaker, men testar gärna allt som är gott. Det här stället har en fantastisk bra service och god mat. Mycket trevlig och kunnig personal.

Datum för besöket: januari 2020
Tack georgebQ2590QQ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 januari 2020 från mobil enhet

Besökte denna trevliga restaurang med 12 kollegor. Hade beställt meny ”Ha Noi” och det tog ca 2,5 timme att äta igenom det hela. Engelsktalande servitris som guidade igenom alla maträtter på ett proffsigt sätt. Mycket bra mat och fint serverat. Går gärna hit igen. Lite minus för rejält hög ljudnivå i lokalen.

Datum för besöket: januari 2020
Tack christoffer71
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Que tittade också på

 
Malmö, Skåne län
 

Besökt Restaurang Que? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt