Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super super”
Omdöme om 400grader

400grader
Rankad som nr 13 av 959 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Prisklass: 5 US$ - 26 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan

Omg vilka goda äkta italienska pizzor !!! Mysig äkta italiensk restaurang med bra service. Ätit många pizzor i världen men detta är bäst över de bästa.

Datum för besöket: januari 2021
Tack Lidija76
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (191)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 191 omdömen

Omdömet skrevs 27 oktober 2020 från mobil enhet

Fantastisk och prisvärt. Vi var en familj på fyra som åt här under höstlovet. Två åt pizza och två åt de rekommenderade menyn. Både pizzorna och lammet var väldigt gott och prisvärt. Ett av de bättre ställena för en familj i Malmö

Datum för besöket: oktober 2020
Tack Curious29402479839
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 september 2020

Fantastiskt ställe, grym personal o pastan är helt jäkla underbar, forts som ni gör, hur bra som helst

Datum för besöket: september 2020
Tack 539mattiasp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 september 2020

Väldigt bra och goda stenugnsbakade pizzor. Bra pris på mat och dryck. En flaska 75cl husets goda röda vin 399 kr vilket man måste säga är ett fynd

Datum för besöket: september 2020
Tack Anderz O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 september 2020

Riktigt god pizza, testade Bianco pizzan med salsicca, det var klart årets godaste pizza, bra pris dessutom, ca 130 sek, den var lagom stor för mig, brukar inte alltid äta upp en stor pizza, dessutom ett trevligt ställe och trevlig servering.
Kan rekommenderas.

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack L2618LOrichardt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på 400grader tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 

Besökt 400grader? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt