Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk Pizza”
Omdöme om 400grader

400grader
Rankad som nr 13 av 975 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Prisklass: 4 US$ - 24 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan

Riktigt god pizza, testade Bianco pizzan med salsicca, det var klart årets godaste pizza, bra pris dessutom, ca 130 sek, den var lagom stor för mig, brukar inte alltid äta upp en stor pizza, dessutom ett trevligt ställe och trevlig servering.
Kan rekommenderas.

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack L2618LOrichardt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (188)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 188 omdömen

Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Godaste pizzan jag ätit i Malmö och väldigt mysig restaurang. Aningens dyrt men SÅ värt det. Perfekt att de har avhämtning också och bra utbud av dricka. Rekommenderas!!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack AnnaE9012
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 augusti 2020

Blev rekommenderad denna restaurang när jag var på besök i Malmö. Det är en liten gemytlig restaurang men fantastiskt goda pizzor! Vi var här en varm sommarkväll och namnet levde verkligen upp då vi fick sitta inne då det tyvärr inte fanns några platser utomhus. Det hade inte skadat med en fläkt eller AC då det var groteskt varmt så vi fick tyvärr slänga i oss maten för att kunna gå vidare. Hade det inte varit så varmt hade vi kanske stannat för en drink efteråt. Men väldigt god mat och trevlig personal!

Datum för besöket: augusti 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack fwachenfeldt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2020 från mobil enhet

En allt igenom utmärkt kväll! Vi valde en av trerättersmenyerna; Burrata med tillbehör, grillad ryggbiff och tiramisu. Till detta ett gott Chianti vin. Allt var perfekt tillagat och mycket gott. Trevlig miljö, uppmärksam personal och god service. En mycket prisvärd restaurang som vi mer än gärna återvänder till!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack lenae669
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2020 från mobil enhet

Fantastisk service, mycket bra priser och underbara pizzor och en trevlig uteservering. Väl värt ett besök!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack 205selmas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på 400grader tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 

Besökt 400grader? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt