“Fantastisk service och Gudomliga lammracks”
Omdöme om KOL & Cocktails

KOL & Cocktails
Rankad som nr 9 av 1 161 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Område: Gamla Staden
Restauranginformation
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs 1 juni 2024

Avslappnad miljö, fantastisk service och gudomliga lammracks. Helhetsupplevelsen 4/5 . Skulle varit lite mer siddishes passande till lammracks.Rekommenderas starkt

Tack Tarik A
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 30 maj 2024 från mobil enhet

Utan tvekan Malmös bästa köttrestaurang! Vill ni äta verkligen bra kött är detta restaurangen för er. Här kan ni få en bra hamburgare men vill ni unna er något ännu bättre så pröva deras Waguy! Den smälter i munnen så bra den är. Är ni 2 personer som känner att ni vet inte riktigt vilket kött ni ska ta, ja men pröva då deras mixed meat! Sharing is caring som den så fantastiskt bra är döpt till. Deras desserter är också underbara, pröva deras donut dessert! Den är magisk!

Vad dricker man då dör? Antingen så låter ni bartendern fixa en riktigt schysst cocktail eller varför inte låta dem fixa en mocktail (allt behöver inte vara alkohol) dem har ett fantastiskt utbud av viner så jag tvivlar på att du inte skulle kunna hitta något som faller dig på läppen!

Servicen då? Förstklassig det känns som att personalen är där för dig och endast dig. Dem kollar verkligen till så att allt är till ens belåtenhet.

Priset? Jo det kostar men å andra sidan så betalar jag gärna extra när jag vet att det jag får på min tallrik är så fantastiskt bra som detta verkligen är!

Kommer ni till Malmö eller om ni bor här så passa på att besöka denna restaurang annars missar ni något!

Tack madcow7474
Omdömet skrevs 26 maj 2024

Mat, vin, service, atmosfär - allt var på toppen. Det var inte första gången vi var här, och vi kommer tillbaka säkert! 👍👍👍👍👍 Tack!

Tack 75Julia
Omdömet skrevs 22 maj 2024

Trevlig personal och mycket god mat! Inget alls att klaga på! Det var en gluten o vegan i sällskapet men det löste de galant.

Tack Claes A
Omdömet skrevs 20 maj 2024

Trevlig miljö med uppmärksam personal som är samspelta. Maten (köttet) är lagat näst intill perfektion och väldigt välsmakande. Ett flertal olika tillbehör att välja bland. Det var en av våra bästa måltider på länge! Rekommenderas absolut!

• Atmosfär
    • Mat
Tack agneta017

Resenärer som tittade på KOL & Cocktails tittade också på

Malmö, Skåne län

Besökt KOL & Cocktails? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt