Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Underbart gott kött!”
Omdöme om KOL & Cocktails

KOL & Cocktails
Rankad som nr 58 av 970 Restauranger i Malmö
Område: Gamla Staden
Restauranginformation
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Ett ställe med fantastiskt god mat, köttet var riktigt bra och perfekt tillagat.
Personalen var på tårna och vi fick mycket bra service.

Datum för besöket: september 2020
Tack FredrikH961
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (237)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 237 omdömen

Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Ett trevligt och öppet bemötande från alla i personalen. Kunnig personal som gärna kom med flera förslag efter våra önskemål. Skön stämning!

Datum för besöket: september 2020
Tack 495johannad
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 september 2020

Alltid fantastiskt god mat och fin service! Köttet perfekt tillagat, goda tillbehör och trevlig atmosfär. Min och mina ungdomars favoritrestaurang.

Datum för besöket: september 2020
Tack m_ritl2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 september 2020

Jag gjorde en bokning på 11 personer som jag sent var tvungen att ändra till 13 väldigt sent, det var absolut inga problem. Bemötandet under bokningen var helt klanderfritt och servicen på plats var helt outstanding. Det är faktiskt inte ofta man får så trevlig service av all personal på en restaurang. Alla var trevliga, allt var smidigt och gick snabbt och även om vi var 13 förvirrade gäster så fick vi beställnngen helt rätt. Jag har absolut ingenting att klaga på, maten var också kanon! Jag var mycket positivt överraskad!

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack IzabellaRR
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 september 2020 från mobil enhet

Suverän mat och goda drinkar. Bra service från personalen. Kostar en lite större slant men det får gå, bra portions storlek. Ganska högljutt när cocktail delen drar igång.

Datum för besöket: september 2020
Tack 201lukasj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på KOL & Cocktails tittade också på

 

Besökt KOL & Cocktails? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt