“Maten inte prisvärd”

Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 14 mars 2024 från mobil enhet

Jag och min vän var här för en del år sedan med jobbet och tyckte då det var en mysig restaurang med god mat. De har sedan dess renoverat och blivit mer "fancy" vilket märks på priserna...Maten denna gången imponerade inte alls - fyra ångkokta dumplings upplagda på ett större metallfat med ca 1 matsked sriracha-sås att doppa i, samt vad vi trodde skulle vara crispy pork i sötsur sås men var allt annat än crispy. Stället känns nu lika opersonligt som serveringsroboten som kör omkring. Personalen är trevlig, men uppväger inte matupplevelsen...Finns bättre och klart mer prisvärda kinarestauranger i stan. Kommer inte tillbaka.

Datum för besöket: mars 2024
Tack Annette R
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 10 mars 2024 från mobil enhet

Fick vänta ca 30 minuter på maten. Ankan var ganska smaklös, dumplings goda. När vi skulle beställa efterrätt fick vi veta att vi bara hade 20 minuter på oss eftersom några andra skulle ha vårt bord. Lite fräckt eftersom vi fick vänta länge på maten. När efterrätten kom fick vi kasta i oss den. Kul med en robot som åker runt med dryck men det vore bättre att satsa på köket så maten blir bättre och maten kommer snabbare eftersom gästerna har begränsad tid att äta. Vi visste inte att tiden var begränsad när vi bokade. Kommer troligen inte tillbaka.

Datum för besöket: mars 2024
Tack IngridSweden
Omdömet skrevs 11 februari 2024 från mobil enhet

Brukar vara fullsatt för det medta men vi chansade på en ledig plats trots att det var en lönehelg. Plats i baren passade suveränt!

Väldigt fint bemötande från start. Då vi satt i baren så kunde vi följa personalen hur de arbetade samt bemötte sina kunder. Riktigt bra arbete!!

Maten var suverän. Smakade väldigt bra och jag gillade deras egna öl!

God mat, trevlig atmosfär och framför allt bra service.

Hit kommer vi gärna fler gånger

Datum för besöket: januari 2024
Tack SWErmin
Omdömet skrevs 17 december 2023

Kin Long är ju känt som Malmös fina kinakrog, där maten ska vara genuint kinesisk. Men det här är inget som imponerar. Dumplingens är ytterst ordinära, för att inte säga dåliga. De stekta och ångkokta varianterna är så lösa och sladdriga att de knappt håller ihop. Den friterade varianten var ok, men inte mer. Varmrätterna är lite kul i sina presentationer, men inget som smakmässigt förklarar varför de är 3 gånger så dyra som andra kinakrogar. Det som är lite trist är personalens snobbiga attityder, här ska man tydligen känna sig tacksam över att man får komma och äta. Och serveringsroboten är ju mest irriterande, möjligtvis att barnen tycker den är kul. Nä, gå till kvarterskinesen istället; där får ni mer värde för pengarna.

Datum för besöket: december 2023
    • Atmosfär
    • Mat
2  Tack Jörgen D
Omdömet skrevs 18 november 2023 från mobil enhet

Har fått rekommendation av god vän att besöka denna restaurang. Vi blev mycket väl mottagna. Avsmakningsmenyn väl sammansatt och mycket god. Ett ställe att rekommendera!

Datum för besöket: november 2023
Tack SochS

Resenärer som tittade på Kin Long Restaurant tittade också på

Besökt Kin Long Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt