Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk vegetarisk mat”
Omdöme om Kin Long Restaurant

Kin Long Restaurant
Rankad som nr 11 av 1 049 Restauranger i Malmö
Prisklass: 284 kr - 348 kr
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 5 februari 2023

Har ätit här vid två tillfällen, åt bl a vegetarisk "Biff med purjolök" som var ljuvlig. Perfekt "kött", och som jag förstår det kan nästan hela menyn fås vegetarisk. Åt även en supergod efterrätt (friterade dumplings med sesamfyllning). Hela sällskapet var supernöjda vid båda tillfällena, och personalen är jättetrevlig och anstränger sig verkligen lite extra för att det ska bli en fin kväll. Ser fram emot att besöka igen och vill gärna testa deras avsmakningsmeny som jag hört gott om.

Datum för besöket: september 2022
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack Sanna123987
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömen (438)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1216 av 438 omdömen

Omdömet skrevs 27 januari 2023 från mobil enhet

Vi alla åt avsmakningsmenyn, två vegetariska och två standard. De flesta maträtterna smakade helt okej. Det var inga komplexa smaker och köttgrytan smakade mest salt. Vårrullarna med anka smakade bra men kunde likabra kommit direkt från frysen på Ica. Rätterna var också tråkigt serverade och det hela kändes rätt ”billigt”. Efterrätten lyckades man inte heller med då glassen innehöll massa isklumpar. Avsmakningsmenyn kostade ca. 700 och innehöll 5 rätter. Hade inte köpt den igen även om priset halverats.

Personalen var mycket trevlig och gjorde den i övrigt mediokra upplevelsen lite bättre. Atmosfären är också fantastisk och lokalen är vacker.

Datum för besöket: december 2022
Tack 924filipp
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 14 januari 2023 från mobil enhet

Här har vi en genuin kinesisk restaurangupplevelse.
Atmosfären i restaurangen är on point, det känns varmt, mysigt och familjärt.

Personalen får en att känna sig speciell och man får ett fantastiskt omhändertagande från att man kommer till att man går.

Maten då, den är bättre än bäst! Alla smaker sitter som en smäck. Fina råvaror, djupa smaker, många smaker…..inget spretar utan allt samlas i en smakfull symfoni.

Du kan be om extra chili, annan sås osv de är väldigt tillmötesgående
De berättar vad rätterna innehåller och ger dig gärna förslag om du är rådvill.
Ska du käka Pekinganka måste du dock beställa detta två dagar innan ditt besök.

Testa deras egen öl eller varför inte drinken Ginger.
Du kan inte missa denna pärla i Malmö

Datum för besöket: januari 2023
Tack Departure44022188203
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 30 oktober 2022

God mat, mottagande, servering etc.
Roligt med Kitty roboten. Allergier eller barnens blir toppen. Blir fler gånger!

Datum för besöket: oktober 2022
1  Tack anitadL7194PM
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 10 september 2022 från mobil enhet

Det är en helt okej meny med hög kvalitet men i förhållande till priset är det inte att rekommendera. Portionerna är snålt tilltagna. Finns betydligt bättre alternativ i Malmö.

Datum för besöket: september 2022
1  Tack Y7458HWmichaelb
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Resenärer som tittade på Kin Long Restaurant tittade också på

 

Besökt Kin Long Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.