Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sååå bra”
Omdöme om Kin Long Restaurant

Kin Long Restaurant
Rankad som nr 10 av 989 Restauranger i Malmö
Prisklass: 27 US$ - 33 US$
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Trevlig personal, snabb service och fantastisk mat. . Kinesiskt kök i fine dining tappning. Hit kommer vi garanterat återkomma.

Datum för besöket: juni 2022
Tack stefaneV1387CS
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (409)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 409 omdömen

Omdömet skrevs 23 april 2022

Det är en av de trevligaste restauranger, god mat, till bra priser, underbar service personalen var hela tiden på tå för en förklarade sina rätter när det serverades.
ett trevligt inslag var roboten som hämtade till serveringen så då kunde vara i restaurangen och servar gästerna hela tiden. värt flera besök.

Datum för besöket: april 2022
Tack Compass52803134584
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 april 2022

Superhöga priser som inte stämmer med vad de serverar. Inte en enda grönsak till, ankan smakade flottigt och sötsura såsen smakade bara ättika och socker! 280 kr för denna mat..
Inte ens en kopp kaffe ingår. Väninnan beställde biff i purjolök. Ingen sås alls! Köttet från Tyskland, vi frågade. Ankan skulle dock vara svensk.
Första och sista gången. Inte vört pengara.

Datum för besöket: april 2022
Tack Saga123345
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 april 2022 från mobil enhet

Mycket trevlig restaurang med bra utbud av god mat. Personalen bra service inriktade och trevlig. Man känner sig mycket välkommen redan när man går i genom dörren.

Datum för besöket: april 2022
Tack Daydream11782551721
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 april 2022 från mobil enhet

Supertrevlig personal i alla avseenden men sedan blir det sämre när maten kommer in inte mycket smak här… dumplingen var nästan på gränsen att äta , jag tog biff som inte smakade någonting… överprisad tyvärr men kul med robot servering

Datum för besöket: april 2022
2  Tack JHE
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Kin Long Restaurant tittade också på

 

Besökt Kin Long Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt