“Riktigt bra indiskt!”

Område: Möllevången
Restauranginformation
Område: Möllevången
Omdömet skrevs 18 juli 2024 från mobil enhet

Vi var här med familjen, 2 vuxna + 15- och 13-åring. Alla var helnöjda!

Käkade 3 grytor, Karahi Paneer (veg.), Chicken Madras och Lassoni Ghost (biff) samt Seekh Kebab (grillspett nötfärs).
Alla rötterna var oerhört vällagade och fylliga i smakerna samt rikliga portioner.
Hettan var ok, vi fick välja vilken styrka vi ville ha. Fick även extra chili för de som önskade mer.

Personalen var mycket engagerad och berättade utförligt om maten.

Rekommenderas starkt!

Datum för besöket: juli 2024
Tack SamuelK1430
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 9 juni 2024 från mobil enhet

Mitt bland Möllans uteserveringar fanns denna mysiga restaurang. God service och trevligt bemötande. Se till och var hungriga för de är mycket mat för pengarna må jag lova. Maten är välkryddad, mycket goda smaker. I
Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera.

Datum för besöket: juni 2024
Tack patr_lund
Omdömet skrevs 7 augusti 2023 från mobil enhet

Jättegod autentisk indisk mat och dryck! Fantastisk uteservering precis vid småbåtshamnen med utsikt mot Öresund. Trevlig och hjälpsam personal. Det enda som sänker betyget från en femma är att innemiljön var sådär, och främst att vi fick vänta ganska länge på maten. Men det var värt väntan.

Datum för besöket: augusti 2023
Tack Linus M
Omdömet skrevs 12 juli 2023

Fruktansvärt lång väntetid på maten och fruktansvärt stark mat och detta stog det ej något om i meny beskrivningen. Gick ej att äta och då detta va en födelsedags middag som totalt fördärvades i mat väg kommer vi ej äta därifrån mer eller rekommendera stället vidare.

Datum för besöket: juli 2023
Tack Catja P
Omdömet skrevs 11 juli 2023

Köket får snudd på en 4:a i betyg, bra & god mat dock snålt med sallad till 4 personer. Restaurangen som helhet får svag 2:a… Det finns ingen struktur och koll hos de som serverar. Det tog drygt 20 minuter att få en meny, sedan ca 20 min att beställa (efter att ha sagt till) och sedan ytterligare 45 min innan maten kom in… Ingen frågar hur det smakar, om något saknas eller om man vi ha något mer.
Vi ni ha bra indisk mat och har en fallenhet för att vänta och känna er totalt ignorerade är detta ett bra val, annars är det bättre att hitta en annan restaurang.

Datum för besöket: juli 2023
    • Mat
Tack Jens M

Resenärer som tittade på Restaurang Kontrast tittade också på

Malmö, Skåne län

Besökt Restaurang Kontrast? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt