“Verkligen värt ett besök”
Omdöme om Restaurang Kontrast

Restaurang Kontrast
Rankad som nr 30 av 1 000 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Område: Möllevången
Restauranginformation
Område: Möllevången
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan

Fantastiskt god mat och trevlig personal. Stort urval. Jag kan verkligen rekommendera ett besök här!

Datum för besöket: mars 2023
    • Mat
Tack 126susannb
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Vällagat och gott. Stor meny med mycket att välja på. Ofta många gäster så det kan behövas att du bokar bord.

Datum för besöket: februari 2023
    • Mat
Tack Stefan H
Omdömet skrevs 22 december 2022 från mobil enhet

Beställde mat till en grupp på 4 där en är vegetarian. Den vegetariska rätten var inte vegetarisk utan innehöll kyckling, vilket inte var så roligt för vegetarianen som började äta av rätten. Är man vegetarian bör man med andra ord kolla maten noggrant!

Datum för besöket: december 2022
Tack andersceriksson
Omdömet skrevs 28 november 2022 från mobil enhet

Fantastiskt god mat och trevlig personal! Kan verkligen rekommendera! Fin miljö och bra läge vid vattnet.

Datum för besöket: november 2022
Tack R7343GTlinas
Omdömet skrevs 27 november 2022 från mobil enhet

Jag var i denna restaurangen med mina vänner i helgen, maten påminner mig min hemmat❤️ jag rekommenderar väldigt mycket att gå där och käka.

Datum för besöket: november 2022
Tack rahamand2022

Resenärer som tittade på Restaurang Kontrast tittade också på

Malmö, Skåne län

Besökt Restaurang Kontrast? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt